Δωρεάν εφαρμογές τηλεϊατρικής

Η εφαρμογή τηλεϊατρικής Dr. Button και η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού

H Dr. Button κάνει την τηλεϊατρική πραγματικότητα

Η ​Dr. Button​ ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τη δωρεάν παροχή της πλατφόρμας τηλεϊατρικής στους πολίτες με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η υπηρεσία Τηλεσυνεδρίας Dr. Button παρέχει τη δυνατότητα σε ασθενείς να καλούν τον γιατρό της επιλογής τους από όπου και αν βρίσκονται, όποτε τον χρειάζονται, μέσω εφαρμογών, από tablet, smartphone ( Android) ή υπολογιστή, εξασφαλίζοντας αμεσότητα, ασφάλεια και ευκολία.

Ιατρική καθοδήγηση από το σπίτι, ανά πάσα στιγμή

Συνεργαζόμενοι με την Περιφέρεια Θεσσαλίας κάνουμε πράξη το μήνυμα «​Μένουμε Σπίτι​»​, ώστε οι πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ζητούν άμεσες συμβουλές και αξιόπιστη ιατρική καθοδήγηση μέσα από τις εφαρμογές τηλεϊατρικής Dr Button.

Μια συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, των Ιατρικών Συλλόγων και της Dr. Button

«​Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την ενεργό και χρήσιμη συμμετοχή των προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων και σε συνεργασία με την ελληνογαλλική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Dr. Button, που δραστηριοποιείται τους τελευταίους μήνες στη Λάρισα απασχολώντας αποκλειστικά Θεσσαλούς επιστήμονες, προσφέρει σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη για τη χώρα ένα εργαλείο χρήσιμο όσο ποτέ, που φέρνει στο σπίτι κάθε ανθρώπου τον γιατρό.​»​ τόνισε ο κ. Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

«​Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη, δεδομένου ότι τ​ ο​ ​80% των φορέων του κορονοϊού είναι ασυμπτωματικοί.​ Πρέπει οι πολίτες να παραμείνουν σπίτι και να εκμεταλλευτούν τις νέες τεχνολογίες τηλεϊατρικής. Με την ομάδα μας εργαστήκαμε σκληρά για να παρέχουμε τις εφαρμογές Dr. Button στην Περιφέρεια Θεσσαλίας άμεσα, για την αντιμετώπιση της κρίσης.», είπε ο Stephane Billon, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Dr. Button.

Οι εφαρμογές Dr. Button παρέχονται αυτή τη στιγμή δωρεάν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας που καλεί γιατρούς να λάβουν μέρος εθελοντικά για την αντιμετώπιση της κρίσης. Ο​ ι πολίτες μπορούν να εγγραφούν άμεσα και δωρεάν στην υπηρεσία στο ​www.drbutton.gr.​

Σχετικά θέματα

Comments are closed.