Η Τεχνολογία στην υπηρεσία του άνετου και φθηνού Parking

To γρήγορο, άνετο και φθηνό παρκάρισμα του αυτοκινήτου σας γίνεται από σήμερα ακόμη πιο φιλικό.

Η Cityzen Parking & Servicesείναι η πρώτη εταιρεία Parking στην Ελλάδα που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού στάθμευσης σε ένα εκτεταμένοδίκτυο 33 σταθμών και 15.720 θέσεων.

Τώρα η CityzenParking& Servicesενισχύει τους σταθμούς της μενέας τεχνολογίας Αισθητήρες Εντοπισμού Θέσεων Στάθμευσης.

Αυτή είναι πλέον η πιο σύγχρονη, αυτοματοποιημένη λύση που επιτρέπει σε όλους τους οδηγούς να εντοπίζουν -αμέσως- τις κενές θέσεις στάθμευσης ενώ ένα σύγχρονο σύστημα σήμανσης τους καθοδηγεί με χρωματιστά βέληστη σωστή διαδρομή.

Ηαποκλειστική συνεργασία της Cityzen Parking & Servicesμε τη Γερμανική εταιρία MultiGuide έφερε στην Ελλάδα τους φωτεινούς αισθητήρες(Sensors) που υποδεικνύουν στον οδηγό ακριβώς τη διαθέσιμη θέση, προσφέροντας άνεση και οικονομία χρόνου.

Με τον τρόπο αυτό, οι οδηγοί όχι μόνο βρίσκουν γρήγορα την πρώτη ελεύθερη θέση, χωρίς ταλαιπωρία αλλά επιπλέον μειώνουν σημαντικά τον κυκλοφοριακό φόρτο του Σταθμού, μειώνουν την κατανάλωση βενζίνης και την ρύπανση καυσαερίων.

Επιπλέον, οι φωτεινοί αισθητήρες μπορούν προσφέρουν στην επιχείρησηπου διαχειρίζεται τους χώρους στάθμευσης, με πλήθος μοναδικών στατιστικών πληροφοριώνπου χρησιμεύουν στην εμπορική ανάλυση, την εξυπηρέτηση και τη λογιστική διαχείριση του σταθμού.

Οι αισθητήρες εντοπίζουν τουςοδηγούς με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Αποκαλύπτουν τα “ξεχασμένα” για μεγάλο χρόνο αυτοκίνητα. Πληροφορούν για τις “μη δημοφιλείς” θέσεις στάθμευσης και τις αιτίες που προκαλούν αυτή τη συμπεριφορά.

Η Cityzen Parking & Services, είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία parking στην Ελλάδα με δική της mobile εφαρμογή, συμβατή με Androidκαι iOs, μέσα από την οποία μπορεί ο οδηγός να προαγοράσει θέση στάθμευσης, μόνο με μερικά clicks εξασφαλίζοντας 20% έκπτωση.

Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα ενημέρωσηςγια το υπόλοιπο του προαγορασμένου χρόνου στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο.

Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες τις πληροφορίεςπου αφορούν κάθε σταθμό Cityzen όπως τον τιμοκατάλογο, το ωράριο και τις διαθέσιμες υπηρεσίες που μπορεί να βρει σε κάθε έναν. Για την εύκολη πρόσβαση σε κάθε σταθμό, ο χρήστης μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα πλοήγησηςκαι να ενημερωθεί για την κίνηση στους δρόμους, επιλέγοντας τη γρηγορότερη διαδρομή, κερδίζοντας χρόνο στην καθημερινότητα του.

Επιπλέον μέσω του Cityzen appπαρέχεται η υπηρεσία zenParking.

Με την καινοτομική υπηρεσία της Cityzen, ο κάθε οδηγός μπορεί να εξοφλήσει το σύνολο της παραμονής του μέσα από το κινητό με έκπτωση 20%, λίγο πριν την έξοδο από το χώρο στάθμευσης, ακόμη και εάν δεν έχει προαγοράσει χρόνο στάθμευσης.

Χωρίς μετρητά, Χωρίς αναμονή!

 

 

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.betheres.cityzen&hl=en 

Σχετικά θέματα

Comments are closed.