Κάνε την ιδέα σου επιτυχία με το Quizdom

Το Quizdom είναι η μεγαλύτερη ελληνική εφαρμογή με 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και εκατοντάδες χιλιάδες ενεργούς παίκτες κάθε εβδομάδα.

Με πολυετή παρουσία στην Ελληνική αγορά, καλεί πλέον προγραμματιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρουσιάσουν το δικό τους παιχνίδι.

Το Quizdom με τη σειρά του θα το δημοσιεύσει και θα το προωθήσει σε όλη τη βάση των χρηστών του και ο δημιουργός της εφαρμογής θα λαμβάνει σημαντικό μέρος των εσόδων κάθε μήνα, χωρίς να επιβαρυνθεί με έξοδα για δημοσίευση, marketing ή έναρξη εταιρίας.

Ήδη από το πρώτο “Publish your game with Quizdom” meetup που πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου, το Quizdom έλαβε αρκετές εφαρμογές υψηλής ποιότητας. Οι πρώτες επιλεγμένες εφαρμογές μάλιστα αναμένεται να δημοσιευτούν άμεσα.

Η προώθηση γίνεται απευθείας στην υπάρχουσα βάση των 2,000,000 χρηστών του Quizdom, ενώ τα έσοδα προέρχονται κυρίως από διαφημίσεις με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες, που έχουν ήδη συνεργαστεί και εμπιστευθεί το Quizdom στο παρελθόν.

Στόχος του Quizdom είναι να προσφέρει στους χρήστες του νέα και διασκεδαστικά παιχνίδια που θα προσελκύσουν εκατομμύρια χρήστες. Ταυτόχρονα, η συνεργασία, εκτός από έσοδα, θα φέρει την αναγνώριση και επιτυχία στον δημιουργό της εφαρμογής.

Όσοι ενδιαφέρονται για την ενέργεια αυτή – η γενικά για το Quizdom – μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα http://www.quizdom.com/publish-your-game, να δηλώσουν συμμετοχή και να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα του Quizdom στο επερχόμενο event που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα

2nd Meetup – “Publish your Game with Quizdom”

3 Μαΐου, 2017 – 18:00

Microsoft Innovation Center – Λεωφόρος Κηφισίας 221, 15124, Μαρούσι

Εγγραφή

Εκεί, μπορούν να συζητήσουν τις ιδέες τους, ενώ η ομάδα του Quizdom θα μοιραστεί μαζί τους τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκόμισε στην πορεία της για τους 2 εκατομμύρια χρήστες.

Για περισσότερες πληροφορίες:  http://www.quizdom.com/publish-your-game

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...