Μusic Quiz: Ένα κουίζ – “πρόκληση” για μουσικόφιλους

Music QuizΈνα από τα πιο δημοφιλή μουσικά κουίζ στον κόσμο έφτασε επιτέλους για τους λάτρεις της Βρετανικής μουσικής και όχι μόνο. Το Music Quiz έρχεται στο Android σας για τις παρεϊστικες στιγμές, αφήνοντάς σας να… ελέγξετε τις μουσικές γνώσεις σας.

Είστε έτοιμοι για τη μουσική που πρωταγωνιστεί στη Μεγάλη Βρετανία, από The Arctic Monkeys και Rihanna μέχρι Oasis και Eminem;

Η ιδέα είναι απλή. Οι παίκτες καλούνται να ακούσουν ένα απόσπασμα από ένα τραγούδι και να εντοπίσουν τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οδηγεί στη διασκέδαση, τα επίπεδα δυσκολίας του είναι αυξημένα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι λιγότερο από το 2% των παικτών ήταν σε θέση να τελειώσει το παιχνίδι. Με άλλα λόγια, αποτελεί ένα app “πρόκληση”.

Με το Music Quiz μπορείτε να παίξετε μόνοι ή και με παρέα, αρκεί να ακολουθήσετε έναν και μόνο κανόνα: να μαντέψετε το τραγούδι. Μπορείτε, επίσης, να συγκρίνετε το επίπεδό σας με παίκτες από όλο τον κόσμο.

Μουσική προστίθεται τακτικά και σε πραγματικό χρόνο και δεν χρειάζεται να περιμένετε για τη νέα ενημερωμένη έκδοση για να συνεχίσετε να παίζετε.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://mangoo-games.com/fr

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mangoogames.musicquiz

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...