Νέα Skroutz mobile εφαρμογή

Η νέα έκδοση της mobile εφαρμογής του Skroutz, που απευθύνεται στους λάτρεις των smartphones οι οποίοι ψωνίζουν on-the-go, είναι από σήμερα διαθέσιμη για iPhone και φορητές συσκευές Android. Το mobile app αναπτύχθηκε από την ομάδα του www.skroutz.gr και δίνει στο χρήστη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες της ιστοσελίδας για την έρευνα αγοράς εν κινήσει, προσφέροντας γρήγορη και εύκολη σύγκριση τιμών και προϊόντων σε περισσότερα από 1.300 ελληνικά e-shops και για πάνω από 7 εκατομμύρια προϊόντα.

Η ανανεωμένη mobile εφαρμογή του Skroutz διαθέτει λιτή σχεδίαση με πιο καθαρά χρώματα, μεγαλύτερες φωτογραφίες προϊόντων και πιο άμεση απόκριση στην αναζήτηση.

Οι κυριότερες λειτουργίες της ανανεωμένης mobile εφαρμογής περιλαμβάνουν:
– Αναζήτηση προϊόντων και σύγκριση τιμών στο www.skroutz.gr
– Προτάσεις αυτόματης συμπλήρωσης (autocomplete) (στην iOS έκδοση)
– Ανασχεδιασμένα φίλτρα αναζήτησης για καλύτερα αποτελέσματα

Swipe menu στη λίστα:
– προϊόντων (τιμές / φωτογραφίες & τεχνικά χαρακτηριστικά / αξιολογήσεις)
– καταστημάτων (άμεση τηλεφωνική κλήση / εντοπισμός καταστήματος στο χάρτη / προβολή πληροφοριών)
– Σύνδεση με λογαριασμό Skroutz, Google+ ή Facebook για πρόσβαση στα «Αγαπημένα»
– Δημιουργία λιστών αγαπημένων προϊόντων

Φυσικά, οι χρήστες που χρησιμοποιούν iPad ή Laptop για Internet on-the-go, σερφάρουν εξίσου άνετα στο www.skroutz.gr χάρη στη responsive σχεδίαση του, με την οποία η ιστοσελίδα προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τους χρήστες smartphones στο App Store και το Google Play. Η ομάδα του Skroutz στοχεύει στην περαιτέρω βελτίωση της mobile εμπειρίας των επισκεπτών της ιστοσελίδας σε όλες τις πλατφόρμες, για ακόμη πιο έξυπνες αγορές οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται!
 

Σχετικά θέματα

Μια απάντηση σε Νέα Skroutz mobile εφαρμογή

  1. Πολύ καλή η κίνηση αυτή του Skroutz. Ολοένα και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τα mobile devices για να πραγματοποιήσουν τις αναζητήσεις τους στο διαδίκτυο. Η χρήση mobile apps για τα e-shops βοηθά και στην βελτίωση της κατάταξης τους στα οργανικά αποτελέσματα της Google γιατί βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία τους στοιχεία – κυρίως το bounce rate.