Τα Huawei Masterclasses σε καλούν στον μαγικό κόσμο της mobile φωτογραφίας

Ο μεγάλος, πανευρωπαϊκός, φωτογραφικός διαγωνισμός Huawei InFocus Awardsείναι σε πλήρη εξέλιξη και όλοι οι χρήστες Huawei κινητών μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και το ταλέντο τους!

Παράλληλα, εδώ στην Ελλάδα, η Huawei διοργανώνει τα Masterclass Photography Eventsμε το πρώτο να έχει ολοκληρωθεί ήδη με μεγάλη επιτυχία. Οι 8 τυχεροί νικητές που αναδείχθηκαν μέσα από τη σελίδα της Huawei στο Facebookβρέθηκαν την περασμένη Τρίτη 9 Ιουλίου στον Κεραμεικό παρέα με τον γνωστό φωτογράφο Βασίλη Σιαμπαλή και έμαθαν tips & tricks για τις τεχνικές φωτογράφησης με smartphone.  Με θέμα “Life of a City”, η ομάδα των φίλων της φωτογραφίας, περπάτησε τα σοκάκια του Κεραμεικού και κάτω από τις οδηγίες και την καθοδήγηση του Βασίλη Σιαμπαλή, μυήθηκε στα πορτραίτα και στα μυστικά της φωτογραφίας δρόμουμέσω του HUAWEI P30 Pro, ανακαλύπτοντας και αποτυπώνοντας εικόνες μιας άλλης Αθήνας. Μιας Αθήνας που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας περιμένοντας κάποιον ταλαντούχοκαι τον φακό του HUAWEI P30 Proνα την αναδείξει. Η ζωή της πόλης δε σταματάει ποτέ και είναι στο χέρισου να την ανακαλύψεις.

pastedGraphic.png

Το 2οHuawei Masterclass Eventθα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουλίου 18:30 – 20:30, στα Αναφιώτικα της Αθήνας και με θέμα “The Nature of a City”,ο φωτογράφος Ορέστης Σεφέρογλου μαζί με τους 8, θα εξερευνήσουν τις απίστευτες δυνατότητεςτου HUAWEI P30 Proξαναγράφοντας τους κανόνες της φωτογραφίας! Από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για κάθε φωτογράφο είναι να αποτυπώσει τη φύση μιας πόλης αλλά ο Ορέστης Σεφέρογλουμε τη μεγάλη του εμπειρίακαι τα Αναφιώτικαμε τη γραφικότητά τους, αποτελούν έναν συνδυασμό που θα δώσει στους 8 συμμετέχοντες μοναδικές εικόνεςκαι δυνατά συναισθήματαενεργοποιώντας το ταλέντο τους.

pastedGraphic_1.png

Ο κύκλος των τριών Huawei Masterclass Eventsθα κλείσει με το τελευταίο να λαμβάνει χώραστον Βοτανικό Κήποστις 22 Ιουλίου2019 18:30 – 20:30.Το εισιτήριο για το 3οHuawei Masterclass Eventείναι η συμμετοχή σου στον 3οδιαγωνισμόπου ξεκίνησε στις 11 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως τις 19 Ιουλίου. Για τη συμμετοχή σου, μπορείς να ανεβάζεις τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει με το Huaweismartphone σου στο Post του 3ουMasterclass στο Facebook. Οι 8 νικητές θα βρεθούν στην όασητης Αθήνας όπου μαζί με τη Νατάσσα Τριανταφύλλουκαι το HUAWEI P30 Proμε τους φανταστικούς φακούς του, θα δουν έναν διαφορετικό κόσμο. Φύση, χρώματα, μυρωδιές του καλοκαιριού, θα είναι όλα εκεί ώστε η Νατάσσα Τριανταφύλλου και οι 8 νικητέςνα μπορέσουν με τη χρήση του HUAWEI P30 Proνα τα αποκαλύψουν και να τα αποτυπώσουν με ζωντάνια και επαγγελματισμό.