Φίλτρο οθόνης με Twilight: App για την ανάγνωση ebooks

Ενσωματώνει σταδιακά το κοκκινο φίλτρο στην οθόνη σας.

Μήπως έχετε προβλήματα ύπνου ή κουράζονται τα μάτια σας μετά από την υπερβολική χρήση του tablet; Η εφαρμογή Τwilight θα ρυθμίσει τη φωτεινότητα του κινητού ή του tablet για χάρη σας, ώστε να μην σας κουράζει.

4

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο ύπνος επηρεάζεται από την μπλε ακτινοβολία (στοιχείο του ήλιου) που “εκπέμπεται” από τις φορητές συσκευές, κρατώντας ξύπνιο τον εγκέφαλο και διαταράσσοντας τις ώρες ύπνου σας.

5

Στην ουσία, το Twilight αφαιρεί σιγά σιγά το μπλε φως από τη συσκευή σας, όσο νυχτώντει, δίνοντας ένα ελαφρύ κόκκινο φίλτρο στην οθόνη. Ωστόσο, ο χρήστης δεν χρειάζεται να κάνει κάτι χειροκίνητα, αφού η εφαρμογή εκμεταλλεύεται τις επίσημες ώρες δύσης του ηλίου, αναλόγως με την τοποθεσία σας. Κάθε πρωί, η φωτεινότητα της οθόμνης θα επιστρέφει… στο κανονικό!

Twilight - Android app3

Για την ακρίβεια, αυτό που μπορεί να ρυθμίσει ο χρήστης είναι το πόσο “κοκκινίζει” ο οθόνη, αποθηκεύοντας παράλληλα το δικό σας “προφίλ” σε περίπτωση που επιθυμείτε να βάλετε τα δικά σας “όρια” στη φωτεινότητα.

45

Έτσι, η νυχτερινή ανάγνωση θα γίνει πιο ευχάριστη για τα μάτια σας, δεδομένου ότι το Twilight μειώνει τον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης πολύ περισσότερο από αυτό που μπορείτε να καταφέρετε μέσω των κλασσικών ρυθμίσεων της συσκευής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...