Έχετε LG κινητό; Αποκτήστε δωρεάν 100GB Google Drive

lg (2)Τα πιο προηγμένα LG smartphones προσφέρουν άπλετο αποθηκευτικό χώρο στο Google Drive, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία.

Η LG Electronics ανταμείβει τους καταναλωτές που έχουν επιλέξει LG προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντάς τους 100GB αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των smartphones LG Zero, Winesmart, LG G4c, LG G4, LG G4 Stylus, Bello II, Nexus 5X 16GB και Nexus 5X 32GB λαμβάνουν δωρεάν 100GB αποθηκευτικού χώρου για τα επόμενα 2 χρόνια λειτουργίας της εφαρμογής στο LG smartphone τους.

Το Google Drive App είναι η προ-εγκατεστημένη εφαρμογή σε τηλέφωνα με λειτουργικό Android, για την ασφαλή αποθήκευση των αρχείων. Έτσι, οι χρήστες των LG smartphones μπορούν να διατηρούν αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα, όπως φωτογραφίες, αρχεία μουσικής, video, αρχεία office κ.α. με πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή (smartphone, tablet ή υπολογιστή).

Η προσφορά αυτή ισχύει και για όλα τα μοντέλα smartphones της LG, τα οποία κυκλοφόρησαν από το LG G4 κι έπειτα, ενώ η LG παρέχει επιπλέον σε όλα τα smartphones της προ-εγκατεστημένο το Google Office App.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...