Η Alcatel παρουσιάζει το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο smartphone στην CES 2018!

Η TCL αποδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευσή της στο τομέα της κινητής τηλεφωνίας, παρουσιάζει σήμερα στην έκθεση CES 2018 μια νέα φιλοσοφία smartphone και ένα νέο χαρτοφυλάκιο προϊόντων Alcatel.

Σχεδιάζοντας από την αρχή τις συσκευές και λειτουργίες που εκσυγχρονίζουν τα smarphones της Alcatel για το 2018, είναι ένα από τα πρώτα χαρτοφυλάκια smartphone που ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή εμπειρία οθόνης 18:9 διαθέσιμο και στις τρεις νέες σειρές προϊόντων. Προσφέροντας μια κοινή γραμμή σχεδιασμού, οι νέες σειρές προϊόντων Alcatel θα σας βοηθήσουν να έχετε ξεχωριστό στυλ και κορυφαίες λειτουργίες με οικονομικά smartphone μεσαίας και χαμηλής κατηγορίας.

«Καθώς η παγκόσμια αγορά smartphone εξελίσσεται, μπαίνουμε στο νέο έτος αναγνωρίζοντας την ανάγκη να σταθεροποιηθεί και να αλλάξει το χαρτοφυλάκιο των smartphone Alcatel, ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες μας και να ικανοποιήσει τις μελλοντικές ανάγκες,» δήλωσε ο Christian Gatti, Global President Alcatel Business Division και Executive Vice President της TCL Communication. «Με τον εκσυγχρονισμό της σχεδίασης των smartphone και όντας ένας από τους πρώτους παγκόσμιους κατασκευαστές που προσφέρει οθόνες 18:9 full view στην πλειοψηφία των προϊόντων μας, είμαστε σε θέση να επικεντρώσουμε εκ νέου τις προσπάθειες μας στον εκδημοκρατισμό του στυλ των κύριων χαρακτηριστικών και να κάνουμε αυτές τις εμπειρίες προσιτές σε όλους τους καταναλωτές παγκοσμίως.»

Με αυτή την εξέλιξη του χαρτοφυλακίου, η Alcatel θα μονιμοποιήσει τη χρήση της κατασκευής οθονών σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό της χρησιμοποιώντας τις οθόνες Alcatel full view 18:9. Ως μια εκ των 3 κορυφαίων κατασκευαστών LCD οθονών παγκοσμίως και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα TV στην Αμερική, η TCL θα προσφέρει στην Alcatel τη δυνατότητα πρόσβασης στην παραγωγική αποδοτικότητα και δισεκατομμύρια δολάρια σε έρευνα και ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση κόστους και ταχύτερο χρόνο κυκλοφορίας των συσκευών στην αγορά.

Τα νέα προϊόντα της Alcatel για το 2018 μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε 3 ξεχωριστές σειρές, όπου κάθε μία αντιπροσωπεύει μία διαφορετική τιμολογιακή κατηγορία. Οι συγκεκριμένες σειρές ενισχύουν το εμπορικό σήμα της Alcatel σε όλο τον κόσμο κάνοντας τους χρήστες να είναι περήφανοι που τις έχουν στην κατοχή τους. Οι σειρές έχουν ταξινομηθεί ως εξής:

ALCATEL 5 SERIES

Η Σειρά Alcatel 5 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους χρήστες τα καλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά, με κόστος πολύ χαμηλότερο από τα αντίστοιχα ανταγωνιστικών εταιριών. Ανάμεσα σε αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου, η οθόνη Alcatel full view 18:9 και πολλά άλλα. Με τη σειρά Alcatel 5, οι χρήστες θα απολαμβάνουν μία φανταστική απεικόνιση, μία εμπειρία θέασης κινηματογραφικού στυλ και μία μεγάλης διάρκειας μπαταρία για πολύωρη χρήση όλη την ημέρα.

ALCATEL 3 SERIES

Η Σειρά Alcatel 3 προσφέρει στους χρήστες τον καλύτερο συνδυασμό των πιο πρόσφατων χαρακτηριστικών όπως οι διπλές κάμερες, τον όμορφο σχεδιασμό και τις οθόνες Alcatel full view 18:9 σε μία εξαιρετικά προσιτή τιμή. Η συγκεκριμένη σειρά θα διαθέτει μία ποικιλία συσκευών και θα περιλαμβάνει προϊόντα με μεγάλες οθόνες και οθόνες υψηλής ευκρίνειας.

ALCATEL 1 SERIES

Η Σειρά Alcatel 1 προσφέρει σε όλους μία μοναδική εμπειρία smartphone στην πιο προσιτή τιμή. Προσφέρει πρόσβαση στο λειτουργικό unibody, ένα κομψό σχεδιασμό χάρη στα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής και χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας όπως οι οθόνες Alcatel full view 18:9 και το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου.

Alcatel Portfolio Preview Device Images

Η Alcatel θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το χαρτοφυλάκιο προϊόντων για το 2018 τον επόμενο μήνα στο Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Alcatel, επισκεφτείτε το περίπτερο της TCL στην έκθεση CES, #12929 στην Κεντρική Αίθουσα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...