Ξεκινά η εβδομάδα της Droidcon

Είστε όλοι προσκεκλημένοι από την Πέμπτη 7 μέχρι το Σάββατο 9 Ιουλίου στο Noesis για να μάθετε τα πάντα γύρω από το Android στην διεθνή εκδήλωση της droidcon Greece.

Η droidcon Greece υποδέχεται στην φετινή εκδήλωση πάνω από 20 προσκεκλημένους ομιλητές και special guests από διάφορα μέρη του κόσμου και από σπουδαίες εταιρείες όπως είναι η Walt Disney, η Spotify, η Xing και η Google και επικεντρώνεται σε όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις της νέας έκδοσης του Android “N”, που μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η ονομασία της σε “Nougat”!

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, η droidcon Greece, ανάμεσα στους κορυφαίους Android Experts, φιλοξενεί στο stage τους ακόλουθους τέσσερις κεντρικούς ομιλητές:
– Charlie Collins, senior tech manager της Walt Disney USA, στις 8 Ιουλίου
– Chris Doyle, Android Engineer της Spotify, στις 8 Ιουλίου
– Enrique Lopez Manas, Google Developer Expert on Android Technologies, στις 9 Ιουλίου
– Jorge Castillo, Android Engineer της jobandtalent, στις 9 Ιουλίου

jobreloaded droidcon copy

Η droidcon Greece φέτος πρωτοπορεί και χάριν στους σπουδαίους συνεργάτες της δίνει την δυνατότητα στο ευρύτερο κοινό να παρακολουθήσει, δωρεάν, μια σειρά από workshops καθώς και να γνωρίσουν από κοντά στο sandbox τους developers και τις εταιρείες που θα παρευρεθούν στο μοναδικό αυτό συνέδριο (για την συμμετοχή στα workshops & στο sandbox απαιτείται μια προεγγραφή στο χώρο της εκδήλωσης):

To Barcamp, ένα διαδραστικό workshop, σας προσκαλεί στις 7 Ιουλίου (19:00) στο κεντρικό stage της droidcon να ψηφίσετε εσείς ποιες ομιλίες (tech, inspirational talks), ανάμεσα από μια νέα ομάδα developers που θα παρουσιάσουν την δουλειά τους, σας αρέσουν και θέλετε να ακούσετε περισσότερα το απόγευμα της ίδιας μέρας.

To droidcon jobreloaded σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε μια σειρά από workshops που διοργανώνει στις 8 και 9 Ιουλίου, πάνω στην προώθηση της καριέρας σας και πως μπορείτε να επωφεληθείτε μέσα από την παγκόσμια πλατφόρμα του για να βρείτε την επόμενη εργασία σας. Επιπλέον το jobreloaded θα σας επιστρέψει το 20% της αξίας του εισιτηρίου σας στο συνέδριο της droidcon Greece με την υποβολή του βιογραφικού σας στην πλατφόρμα του.

Η Skywalker & Support Business φιλοξενεί στις 8 Ιουλίου (16:00) ένα καινοτόμο και διαδραστικό workshop με θέμα “Συνέντευξη επιλογής προσωπικού”. Στο δωρεάν αυτό workshop θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μέρος 25 συμμετέχοντες. Δηλώστε συμμετοχή στις 7 Ιουλίου στο περίπτερο της Skywalker στο Noesis.
Οι Erasmus+ODedu+H2020OpenGovIntelligence διοργανώνουν στις 9 Ιουλίου (14:00) το workshop “Linked Open Data” στο οποίο θα γίνει μια εισαγωγή στην χρήση των τεχνολογιών ανοικτών και συνδεδεμένων δεδομένων και στη συνέχεια σε συνεργασία με τους developers το workshop θα επικεντρωθεί στη δημιουργία πρωτότυπων πειραματικών εφαρμογών.

Design Sprint and Hack product, στις 9 Ιουλίου (15:30) η startup “Turnand” παρουσιάζει την τεχνολογία πίσω από τα προϊόντα της και βάση των δικών σας σχολίων θα ακολουθήσει και μια διαδραστική εργασία.

Το Sandbox (informal expo) που θα λειτουργεί από τις 7-9 Ιουλίου, είναι ο χώρος συνάντησης & δικτύωσης των επιχειρήσεων και των προγραμματιστών, που εμπιστεύτηκαν την droidcon Greece 2016, με τους επισκέπτες της εκδήλωσης. Στο χώρο αυτό οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα μέσα από μια χαλαρή ατμόσφαιρα να συνομιλήσουν με τους κορυφαίους προγραμματιστές και τις εταιρείες για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν ιδέες.

H Μονάδα Αριστείας ΕΛΛΑΚ του ΑΠΘ θα παρευρίσκεται επίσης στο sandbox η οποία και θα σας εκπλήξει με τα μοναδικά εργαστήρια και demos που ετοιμάζει!

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος θα μοιραστεί μαζί μας το όραμά και τις ενέργειές του να προωθήσει την τεχνολογία της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο παγκοσμίως.

Μην παραλείψετε να περάσετε από το GDG Lounge, να μάθετε τα τελευταία νέα τους καθώς και τί μαγειρεύουν οι developers της επίσημης κοινότητας της Google στη Θεσσαλονίκη, μαζί με μέλη της κοινότητας του Ηρακλείου, για την ερχόμενη σεζόν. Στο GDG lounge θα έχετε επίσης την δυνατότητα να γνωρίσετε τα παιδιά του 3ου Γυμνασίου & 2ου Λυκείου Χορτιάτη και τις εξαιρετικές τους εργασίες που κάναν σε συνεργασία με το GDG Θεσσαλονίκη.

H droidcon Greece, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους!
Το ευρύτερο κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρευρεθεί στην κεντρική αίθουσα της droidcon Greece για το κλείσιμο της φετινής διοργάνωσης στις 9 Ιουλίου και ώρα 20:00 και να συμμετέχει στο super “Democamp” Show’n’Tell, στο οποίο η Turnand θα μας πάει #backtothefuture για να βάλει ξανά το παλιό αγαπημένο Game Boy στην σύγχρονη ζωή μας

Η Droidcon Greece δεν αποτελεί μόνο μια εκπαιδευτική & ενημερωτική εκδήλωση γύρω από το Android, αλλά μια μοναδική ευκαιρία για όσους αγαπούν ή ασχολούνται επαγγελματικά με αυτό το δυναμικό λειτουργικό σύστημα να δικτυωθούν, να γνωρίσουν από κοντά σπουδαίους developers και εταιρείες από όλο τον κόσμο που έχουν δημιουργήσει πολύ επιτυχημένες εφαρμογές και να γίνουν μέρος αυτής της παγκόσμιας κοινότητας. Και επειδή η δικτύωση και η διασκέδαση θα συνεχιστεί και μετά την εκδήλωση, η ομάδα της droidcon Greece και οι ομιλητές θα παρευρεθούν στις 7 Ιουλίου στο Capsis Roof Garden για ένα “Android on the Roof” party ανοικτό σε όλους! Έαν θέλετε να ενημερωθείτε και να παρευρεθείτε και εσείς και στις άλλες βραδινές συναντήσεις ακολουθήστε την droidcon Greece στα social media ή περάστε από το περίπτερο του GDG στο Sandbox στο Noesis και ρωτήστε για το unofficial party ;-).

Για την πλήρη Ατζέντα και τις παράλληλες δραστηριότητες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της droidcon Greece.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...