Επισκόπηση κατηγορίας: Νέα

ESET: Πάνω από 50% αύξηση του Android Ransomware το 2016

Η ESET, ο κορυφαίος κατασκευαστής λογισμικού IT ασφάλειας με έδρα την Ε.Ε., κατέγραψε μια αύξηση πάνω από 50% στην ανίχνευση του Android ransomware το 2016, που αποτελεί ιστορικά το μεγαλύτερο αριθμό προσπαθειών για διείσδυση σε συσκευές.

Συνδεδεμένα αυτοκίνητα: Ποιος ελέγχει το αυτοκίνητό σας εν αγνοία σας;  

Οι ερευνητές της Kaspersky Lab έχουν εξετάσει την ασφάλεια εφαρμογών για τον απομακρυσμένο έλεγχο αυτοκινήτων από πολλούς διάσημους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Ως αποτέλεσμα, οι ειδικοί της εταιρείας έχουν ανακαλύψει ότι όλες οι εφαρμογές περιέχουν μια σειρά θεμάτων ασφαλείας που μπορεί δυνητικά να επιτρέψουν σε εγκληματίες να προξενήσουν σημαντική ζημία σε ιδιοκτήτες συνδεδεμένων αυτοκινήτων.

Κερδίστε το νέο Xiaomi Redmi Note 4!

Το Techpress.gr και η Info Quest Technologies σας κάνουν δώρο το νέο Xiaomi Redmi Note 4, αρκεί να λάβετε μέρος στον παρακάτω διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: Κάντε like στη σελίδα του Facebook του Techpress.gr. Κάντε like και share το post του διαγωνισμού. Μπήκατε στην κλήρωση! Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 21/2 μέχρι τις 10/3 στις 12:00 το μεσημέρι. Έπειτα από την κλήρωση, ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα του techpress.gr και θα μπορεί να παραλάβει το δώρο του από … Διαβάστε περισσότερα

Έρχεται το Android Oreo;

Μετά το λανσάρισμα του νέου λογισμικού Android Nougat, η Google κοιτά στο μέλλον και ετοιμάζει το νέο Android.

Έκθεση «From Selfie to Self-Expression» από τη Huawei

Στο Λονδίνο από τις 31 Μαρτίου έως τις 30 Μαΐου 2017.

Σημαντική απειλή για το Android ανακάλυψε η ESET

Ανυποψίαστοι χρήστες που πείθονται να εγκαταστήσουν το κακόβουλο λογισμικό αναγκάζονται να πληρώσουν λύτρα για τις κινητές συσκευές τους ή βρίσκουν άδειους τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

ΤP-Link: Tα νέα Neffos X έρχονται στην Ελλάδα

Απαράμιλλος σχεδιασμός, τελειότητα εικόνας, ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις, τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας σειράς.

Ισχυρές επιδόσεις από την Huawei στην παγκόσμια αγορά

Αύξηση προβλεπόμενων εσόδων για το 2016 της τάξης του 42%, με 29% άνοδο στις αποστολές συσκευών, παρά την ελάχιστη διεύρυνση της αγοράς στο σύνολό της.

LED WiFi λαμπτήρας με 16 εκατ. χρώματα!

Η «έξυπνη» λάμπα της TP-Link συνδέεται απευθείας μέσω WiFi στο οικιακό σας δίκτυο και σας επιτρέπει να τη χειριστείτε μέσω του smartphone σας, ώστε να δώσει τα λαμπερά… φώτα της.

H Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά Galaxy A (2017)

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την νέα σειρά Galaxy A, η οποία περιλαμβάνει τα smartphones 5.7’’ Α7, 5.2’’ Α5 και 4.7’’ Α3, με βελτιώσεις που παρέχουν όμορφο σχεδιασμό, δυνατές επιδόσεις και κορυφαία άνεση.  «Στη Samsung πάντα προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν τα πλέον προηγμένα προϊόντα στην αγορά», δήλωσε ο DJ Koh, Πρόεδρος του τμήματος Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Η νέα σειρά Galaxy A αποτελεί απόδειξη αυτής της προσπάθειάς μας. Ενσωματώσαμε τη μοναδική μας προσέγγιση … Διαβάστε περισσότερα