Αlium: Το επαναστατικό home smartphone

Η Sagemcom παρουσιάζει το Alium, το πρώτο “Smartphone για το σπίτι”. Αυτό το επαναστατικό τηλέφωνο συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες μιας σταθερής γραμμής: άριστη ποιότητα ήχου στο ακουστικό, ακόμα και σε λειτουργία ανοιχτής ακρόασης και ασύρματο τηλέφωνο με χαμηλή εκπομπή ακτινοβολίας, που είναι συμβατό με τα υπόλοιπα ασύρματα τηλέφωνα του σπιτιού…

Επιλέον, το Alium προσφέρει όλες τις υπηρεσίες ενός smartphone, χάρη στο Αndroid λειτουργικό σύστημα που διαθέτει: πλοήγηση ακριβείας σε οθόνη αφής , πρόσβαση στο Internet, λήψη εφαρμογών και κάμερα για βίντεο κλήσεις..

Αυτή η ιδιαίτερη συσκευή καθιστά εύκολο να μεταφέρετε τις επαφές σας από το smartphone σας. Οι κλήσεις είναι γρήγορες και εύκολες, απλά κάντε κλικ στην επαφή που θέλετε να καλέσετε. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε ακόμα και το πρόγραμμα της τηλεόρασης στην οθόνη σας. Τέλος, το Alium  είναι εξοπλισμένο με G-sensor και μπορεί να γίνει ακόμα και ένα πραγματικό gamepad ή μια κονσόλα παιχνιδιών από μόνη της!

Οι εφαρμογές για Facebook, Twitter ακόμα και TuneIn είναι ήδη εγκατεστημένες στη συσκευή, ενώ έχετε τη δυνατότητα να κατεβάστε και άλλες, ακριβώς όπως και στο smartphone σας. Τώρα ολα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet ή να διαβάσουν τα email τους ανά πάσα στιγμή.

Ένα πραγματικό θαύμα της τεχνολογίας, το Alium είναι εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη αφής 3.5 ιντσών, με ανάλυση 320×480 pixels και μπροστινή κάμερα 2 mega pixel,  ιδανική για βίντεο κλήσεις. Επιπλέον, το Alium έχει 2 GB εσωτερική μνήμη. Εκτός απο την αναβαθμισμένη του μνήμη, το Alium περιλαμβάνει επιπλέον 4 GB microSD κάρτα μνήμης. Τέλος, χάρη στις δύο ανεξάρτητες βάσεις, εκπομπής και φόρτισης, μπορείτε να τοποθετήσετε το Alium οπουδήποτε θέλετε στο σπίτι.

Αυτή η συσκευή προορίζεται για όλα τα μέλη της οικογένειας, με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, μαύρο και ασημί φινίρισμα, φωτιζόμενα πλήκτρα και εναέρια βάση φόρτισης. Το Alium  βραβεύτηκε με την ετικέτα «Observeur du Design» για το 2013.

Στο άμεσο μέλλον, το Alium θα μπορούσε να μετατραπεί σε οικιακό τηλεχειριστήριο, που θα μπορούσε, για παράδειγμα, να σας ανοίξει τις κουρτίνες, ή να κλείσει τη θέρμανση..

Συνδυάζοντας ιδανικά την ευκολία ενός ασύρματου οικιακού τηλεφώνου, με την τεχνολογία των πιο πρόσφατων smartphones, το Alium κατακτά δικαίως τη θέση του ως η καλύτερη επιλογή για την οικιακή σταθερή τηλεφωνία του αύριο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...