Οι νέες εκδόσεις της Eset για Android

Η ESET συμμετέχει στο GSMA Mobile World Congress 2014 και παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις ESET Secure Authentication και ESET Mobile Security για Android Smartphones και Tablets. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συμμετοχής στο GSMA, η ESET με τη δράση #mobileweek προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποκτήσουν το ESET Mobile Security στη μισή τιμή.

Η ESET ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο GSMA Mobile World Congress, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, από τις 24 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2014. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ESET, HALL 8.1 – BOOTH F20, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της νέας γενιάς λύσεων ασφάλειας της εταιρίας, ESET Secure Authentication και ESET Mobile Security. Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε τη δράση #mobileweek, χάρη στην οποία οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν αγοράζοντας τη λύση ESET Mobile Security στη μισή τιμή της.

Η νέα έκδοση του ESET Mobile Security, περιλαμβάνει την επιλογή δημιουργίας προσαρμοσμένων εκδοχών για παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Πλήρως ανακατασκευασμένη και με ανανεωμένο σχεδιασμό, η λύση ασφάλειας για Android διαθέτει βελτιωμένη σάρωση, λειτουργία Anti-Phishing για προστασία των δεδομένων και καλαίσθητο περιβάλλον εργασίας.

Ιδιαίτερα ξεχωρίζει η νέα δυνατότητα ελέγχου της λειτουργίας Anti-Theft μέσω Web, που επιτρέπει στο χρήστη να εντοπίσει την τοποθεσία της συσκευής, να ενεργοποιήσει συναγερμό από απόσταση, να τραβήξει φωτογραφίες από εμπρός/πίσω κάμερες ή να στείλει προσαρμοσμένο μήνυμα στην οθόνη σε περίπτωση που κάποιος βρει τη συσκευή, μέσα από την πλατφόρμα my.eset.com. Η τελευταία έκδοση του ESET Mobile Security BETA είναι διαθέσιμη για δοκιμές στην σελίδα της Κοινότητας της ESET στο Google+ ESET Mobile Applications BETA Testing.

Από 21 Φεβρουαρίου μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2014, η λύση ασφάλειας για κινητές συσκευές ESET Mobile Security θα διατίθεται στη μισή τιμή, στο πλαίσιο της δράσης της εταιρίας #mobileweek. Η κορυφαία εφαρμογή της ESET, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο, έχει καθιερωθεί ως μία ολοκληρωμένη λύση με ευκρινή σχεδιασμό και πολλά δωρεάν και προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως Real-time Scanner, Anti-Theft, Anti-Phishing και SMS & Call Filter. Η έκπτωση θα είναι διαθέσιμη μέσω των https://shop.esetgr.com/ και Google Play, ενώ για συνεχείς ενημερώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθούν το hashtag #mobileweek στο Twitter.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...