7o Samsung Service Lab Workshop

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα δύο νέα workshops που θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2014 στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS.

Συγκεκριμένα η Samsung και το British Council διοργανώνουν το 9ο σεμινάριο “Presentation & Communication skills: Developing Interview Skills” στις 8 Δεκεμβρίου (16.00 – 18.00). Το σεμινάριο στοχεύει στη σωστή προετοιμασία του υποψηφίου για μία επιτυχημένη συνέντευξη εργασίας. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιείται στα αγγλικά και απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί το 7ο Samsung Service Lab Workshop στις 8 και 9 Δεκεμβρίου (Ώρες: 09.00 -13.00).Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών. Ο στόχος του workshop “Samsung Service Lab” είναι η γνωριμία με τις after sales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας καθώς και η διαχείριση πελατών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 4 Δεκεμβρίου 2014, στέλνοντας email στο innovathens@gmail.com, καθώς και καλώντας στο 213 0109300 και στο 693 8787 845, καθημερινές (10.00 -16.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...