Keys-to-go: Φορητό πληκτρολόγιο για Android smartphones

Το υπερφορητό πληκτρολόγιο Logitech® Keys-To-Go για συσκευές κινητής τηλεφωνίας με λογισμικό Android παρουσίασε η Logitech. To Keys-To-Go είναι ένα κομψό αυτόνομο Bluetooth® πληκτρολόγιο, που μεταφέρεται παντού και πιάνει ελάχιστο χώρο.

Η λεπτή και ελαφριά φόρμα του πληκτρολογίου κάνει εύκολη τη μεταφορά του σε ένα τσαντάκι, σε σακίδιο, ή ακόμη και στην τσέπη ενός παλτού, χωρίς να πιάνει πολύτιμο χώρο ή να μας βαραίνει. Το Logitech Keys-To-Go καλύπτεται από ένα υγρο-απωθητικό κάλυμμα FabricSkin, που βοηθά στην προστασία του από υγρά και βρωμιές, σκουπίζεται πανεύκολα ενώ αντέχει σε μια πτώση.

Έτσι, αποδεικνύεται ανθεκτικό σε μια ποικιλία από… κακοτοπιές, είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο. Το πληκτρολόγιο έχει μια ικανοποιητική απόσταση μεταξύ των πλήκτρων του, ώστε να προσφέρει άνετη πληκτρολόγηση (παρά το απίστευτα λεπτό προφίλ του), ενώ μια σειρά από πλήκτρα συντομεύσεων για Android λειτουργίες εξυπηρετούν και βελτιώνουν την παραγωγικότητα. Η συγκεκριμένη έκδοση (για Android συσκευές), περιλαμβάνει και ένα φορητό στήριγμα, για άνετη πληκτρολόγηση μέσω smartphone. Το στήριγμα συνδέεται στο πληκτρολόγιο και κρατά το smartphone σε όρθια θέση.

«Παρουσιάσαμε αρχικά το Logitech Keys-To-Go για το iPad® και το πληκτρολόγιο γρήγορα έγινε το αγαπημένο των καταναλωτών» εξήγησε η Michele Hermann, αντιπρόεδρος του τομέα φορητών συσκευών της Logitech. «Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε την ίδια φορητότητα και εμπειρία πληκτρολόγησης σε συσκευές με λειτουργικά Android και Windows, είτε αυτές είναι ταμπλέτες, phablet ή smartphone. Το Logitech Keys-To-Go μπορεί να μας ακολουθήσει παντού, χάρη στην κομψή και ελαφριά σχεδίασή του, ενώ φυσικά προσφέρει την κορυφαία εμπειρία πληκτρολόγησης, που περιμένει κανείς από ένα πληκτρολόγιο Logitech. Το αποτέλεσμα; Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για τη φορητή συσκευή μας».

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το πληκτρολόγιο Logitech Keys-To-Go για συσκευές με λειτουργικό Android (έκδοση 4.1 και άνω) αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη, ΗΠΑ και επιλεγμένες χώρες της Ασίας από τον Απρίλιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €69,99.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...