Photo Editor Pro: Οι φωτογραφίες σας… αλλιώς

Photo proΤο Photo Editor Pro είναι ένα ισχυρό και εύκολο στη χρήση “εργαλείο” για τις λήψεις σας! Θα σας αφήσει να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με κάθε τρόπο, είτε θέλετε να φτιάξετε κολάζ με στυλ, είτε να κάνετε πιο όμορφη την εικόνα σας μέσα από εφέ και έξτρα μακιγιάζ.

Πέρα από τα αυτοκόλλητα, ο χρήστης μπορεί να χαρίσει “ζωντάνια” στη φωτογραφία του ή να αλλάξει το μέγεθος και το χρώμα, ενώ έχει την επιλογή να την κοινοποιήσει απευθείας στα social media, όπως είναι το Facebook.

Επιλέξτε κορνίζες, πλαίσια, φωτεινότητα κ.α. και διαμορφώστε τη gallery σας ανάλογα με τη “ζεστασιά” που θέλετε να χαρίσετε στις εικόνες σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το app Photo Editor Pro έχει τη δύναμη να κάνει focus στο πλάνο, να μειώσει τη θαμπάδα μιας λήψης ή ακόμα και να προσθέσει λεζάντες.

Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να ζουμάρετε στη φωτογραφία και εκμεταλλευτείτε τα εργαλεία της εφαρμογής που κινούνται κατά της ακμής και των κόκκινων ματιών, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να λευκάνουν τα δόντια σας.

Κατεβάστε δωρεάν το Photo Editor App από το Google Play και ομορφύνετε τις φωτογραφίες σας χωρίς να έχετε επαγγελματικές γνώσεις photoshop.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creapp.photoeditor

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...