Inside Out Thought Bubbles: Παίξτε αυτό το bubble shooter!

Inside OutΑπό τους δημιουργούς των “Frozen Free Fall” και του “Where’s My Water?”, η Disney Games σάς φέρνει αυτό το μοναδικό παιχνίδι τύπου …”bubble-shooter”, βασισμένο στην πιο πρόσφατη ταινία της Disney Pixar film, “Τα μυαλά που κουβαλάς”.

Ο δρόμος προς την εφηβεία και την ενηλικίωση έχει και τις αναποδιές του και η ζωή της Riley δεν αποτελεί εξαίρεση. Όπως όλοι μας, η Riley καθοδηγείται από τα συναισθήματά της — χαρά, φόβο, θυμό, αηδία και θλίψη. Τα Συναισθήματα ζούνε στο Αρχηγείο, το κέντρο ελέγχου μέσα στο μυαλό της Riley, όπου τη βοηθούν με συμβουλές για την καθημερινή της ζωή.

Ελάτε κι εσείς με τα Συναισθήματα της Riley σε ένα ταξίδι όπου θα πρέπει να ταιριάξετε και να τακτοποιήσετε τις φούσκες των αναμνήσεών της, καθώς περιπλανιέστε σε μοναδικές τοποθεσίες, εμπνευσμένες από την ταινία — το Νησί της Οικογένειας, την Εταιρεία Παραγωγής Ονειρο, το Νησί της Μπάντας των Αγοριών, τη Χώρα της Φαντασίας και άλλες.

Παίξτε αυτό το bubble shooter που φέρνει τα πάνω-κάτω στα παιχνίδια γρίφων και δείξτε τι μυαλό κουβαλάτε:

– Πυροβολήστε και ταιριάξτε φούσκες μνήμης για κάθε συναίσθημα
Ξεκλειδώστε χαρακτήρες, καθώς εξερευνάτε περισσότερα από 200 επίπεδα, το καθένα με ένα νέο γρίφο-πρόκληση
– Εξαπολύστε τη δύναμη των power-up, μοναδικά για κάθε Συναίσθημα – Δημιουργήστε μια δυνατή ηλιαχτίδα με τη Χαρά, βροχή με τη Θλίψη, μια μπάλα φωτιάς με το Θυμό, απωθήστε αναμνήσεις με την Αηδία και απολαύστε τη φούρια του Φόβου!
– Συνδεθείτε στο Facebook για να αποθηκεύσετε την πρόοδό σας σε διάφορες συσκευές, να χαρίσετε αλλά κα να λάβετε δωρεάν ζωές, καθώς και να δείτε πώς τα πάτε σε σύγκριση με τους φίλους σας.
– Προσκαλέστε τον ίδιο σας τον εαυτό με 4 διαφορετικούς τύπους παιχνιδιού
– Ξεπεράστε εμπόδια για τη σκέψη, όπως είναι οι διαλείψεις και πάρτε το προβάδιμα με ενισχυτικά booster σκέψης, όπως είναι οι στιγμές διαύγειας.
– Γίνετε ένα με τον κόσμο της ταινίας μέσα από καταπληκτική τρισδιάστατη κίνηση και gameplay με τις φωνές των ηθοποιών της ταινίας.

* Προτού προχωρήσετε σε λήψη αυτής της εφαρμογής, λάβετε υπόψη ότι αυτή η εφαρμογή περιέχει διαφημίσεις, κάποιες εκ των οποίων ίσως είναι στοχευμένες με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε να επιλέξετε να ελέγξετε τις στοχευμένες διαφημίσεις εντός των εφαρμογών μας, αξιοποιώντας τις ρυθμίσεις της κινητής συσκευής σας (για παράδειγμα, κάνοντας επαναφορά του αναγνωριστικού της συσκευής σας για τις διαφημίσεις ή/και επιλέγοντας να εξαιρεθείτε από στοχευμένες διαφημίσεις βάσει ενδιαφερόντων).

Για περισσότερες πληροφορίες: http://help.disney.com/Games/Inside-Out-Thought-Bubbles

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disney.thoughtbubbles_goo&hl=el

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...