“Τι είπαν;”: Βρείτε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις

tieipanΑπό τους δημιουργούς των μεγάλων επιτυχιών «Εκατομμυριούχος» και «Μπλε ιστορίες» έρχεται το νέο μεγάλο παιχνίδι «τι είπαν;»! Ρώτησαν 100 ανθρώπους και σας καλούν να βρείτε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην κάθε ερώτηση.

Σε αυτό το mood κινείται το νέο Android παιχνίδι. Όσες περισσότερες βρείτε, η ομάδα σας κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους…

Σκοπός σας είναι σαν ομάδα να μαζέψετε τους περισσότερους πόντους και να αναδειχθείτε οι μεγάλοι νικητές. Κερδίστε συλλεκτικά τρόπαια και διασκεδάστε με την όμορφη σχεδίαση και τη μουσική επένδυση του app, το οποίο υποστηρίζει μέχρι δυο ομάδες.

Ρυθμίστε το χρόνο και τους γύρους ανάλογα με τα “θέλω” της παρέας σας ή επιλέξτε ανάμεσα στα διάφορα mode του παιχνιδιού: με ή χωρίς χρόνο, μόνο με λάθος απαντήσεις κ.α.

Ουσιαστικά, κάποιος από την ομάδα αναλαμβάνει να ρωτήσει τους συμπαίκτες του και η ομάδα προσπαθεί να βρει τις δημοφιλέστερες απαντήσεις που δόθηκαν για την κάθε ερώτηση.

tieipan2

Ο χρόνος κυλά εναντίον σας. Προσοχή στις απαντήσεις σας καθώς η τρίτη λανθασμένη θα είναι και η τελευταία σας. Άλλωστε, σε κάθε λάθος σας, ένα κουμπί αρκεί για να τερματιστεί η σειρά σας και να δοθεί η σκυτάλη στην άλλη ομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://krtlivapps.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.krtlivapps.tieipanapp

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...