Enominar: Ένα περιπετειώδες role playing game

EnominarΈνα Android παιχνίδι, που δημιουργήθηκε από Έλληνες φοιτητές, και ανήκει στην κατηγορία real-time role playing games.

To Εnominar θα σας δείξει το δρόμο προς… τις αποστολές και τις περιπέτειες που διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ιστορία του νησιού, ανταμείβοντας τον παίκτη με εμπειρία, ικανότητες και χρυσό.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης είναι σε θέση να δημιουργήσει έναν μοναδικό χαρακτήρα βάσει πέντε στοιχείων: της δύναμης, της επιδεξιότητας, της αντοχής, της στιβαρότητας και του χαρίσματος.

Κάθε ήρωας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά όπλα, όπως σπαθιά, μαχαίρια και ασπίδες και να φορέσει την πανοπλία της επιλογής του, ώστε να ανταπεξέλθει στον κόσμο του Enominar. Αξίζει να αναφερθεί ότι παιχνίδι διαθέτει 8 διαφορετικές βαθμίδες στις κατηγορίες “πανοπλίες και όπλα”.

Enominar1

Ωστόσο για να “ενδυναμώσει” τα ταλέντα του, ο παίκτης πρέπει να συγκεντρώνει ξύλα και σίδηρο και να λέει “ναι” στα γνωστά και ως “επιτεύγματα” που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμπειρία του, αφού χαρίζουν μοναδικά bonus π.χ. σετ πανοπλιών, skills κ.α.

Enominar2

Για περισσότερες πληροφορίες: https://enominar.wordpress.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Enominar.RPG

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...