Τα πρώτα NAS με Android

Qnap Nas androidH CPI παρουσίασε τα πρώτα και μοναδικά παγκοσμίως Qnap Nas TAS-168 και TAS-268 που διαθέτουν web interface QTS και Android και μοιράζονται την ίδια βάση δεδομένων, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση σε φακέλους media και αρχεία. Είναι ιδανικά για χρήση στο σπίτι και σε μικρά γραφεία λόγω του συμπαγούς σχεδιασμού τους και του μικρού μεγέθους τους.

Τα NAS TAS-168/268 διαθέτουν επεξεργαστή ARM 1.1 GHz dual-core, μνήμη 2GB DDR3, 1 και 2 θέσεις δίσκων, αντίστοιχα. Με ένα πληκτρολόγιο, ένα ποντίκι και σύνδεση HDMI ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί, επεξεργαστεί και να παίξει αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο NAS χωρίς την προσθήκη υπολογιστή. Ταυτόχρονα, έχει πρόσβαση σε εφαρμογές που μπορεί να κατεβάσει από το Google Play ή να εγκαταστήσει εφαρμογές από το Qmarket.

Σε συνδυασμό με ένα οποιοδήποτε Qnap NAS και μέσω του QTS RTRR/rsync, τα TAS-168/268 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για back up ενώ με το interface του Android, μπορεί κάποιος να κατεβάσει εφαρμογές όπως το Qphoto, Qmusic και Qvideo ή να εγκαταστήσει το Vmobile ώστε να κάνει καταγραφή ip καμερών. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει τη λειτουργία File Station για απομακρυσμένη διαχείριση των αρχείων του.

Tα NAS TAS-168/268 παρέχουν έναν εύκολο τρόπο να δημιουργήσετε ένα ασφαλές προσωπικό cloud που ξεπερνά τους περιορισμούς των μεγεθών αποθήκευσης και της ασφάλειας δεδομένων. Η δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων μεγέθους terabyte, η 4K έξοδος HDMI και οι απεριόριστες εφαρμογές τα καθιστούν την ιδανική λύση ακόμα και για όσους διαθέτουν χαμηλό budget. Τα μοντέλα NAS TAS-168/268, είναι άμεσα διαθέσιμα από το δίκτυο συνεργατών της CPI.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...