Traffic Rider για μηχανόβιους: Για σούζες στην κίνηση

Εδώ δεν παίζει ρόλο ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας.

Traffic Rider

Ένα Android game για να γκαζώσετε, να κάνετε “τρέλες” στο δρόμο και επικίνδυνες προσπεράσεις με τη μηχανή μέσα στην κίνηση. “Όχι” στο Traffic Rider δεν έχει σημασία η ασφαλής ταχύτητα και οι προσπεράσεις σύμφωνα με τον ΚΟΚ. Κατεβάστε το από το Google Play -εντελώς δωρεάν- και ζήστε την απόλυτη οδηγική εμπειρία με μηχανή σε άκρως ρεαλιστικά γραφικά…

Traffic Rider1

Όσο πιο κοντά φτάνετε στα αυτοκίνητα κατά την ώρα της προσπέρασης και όσες περισσότερες σούζες κάνετε, τόσο πιο πολλούς πόντους και “μετρητά” κερδίζετε. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι θα μαγευτείτε από την ποικιλία των μηχανών (20 μοτοσυκλέτες), τις λεπτομέρειες στο δρόμο, είτε την ημέρα, είτε τη νύχτα, και την προβολή “First person camera”.

Traffic Rider5

Όσον αφορά το τελευταίο view, ο παίκτης βλέπει μέσα από τα μάτια του δοηγού, μετατρέποντας την εμπειρία σε… πραγματική. Τρέξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να φτάσετε στον προορισμό σας και πετύχετε υψηλό σκορ.

Μπορεί σαν story να θεωρείται μονότονο, αλλά το Android game θα τεστάρει τα αντανακλαστικά σας και θα σας κάνει να “κολλήσετε” με τις 40 πίστες και τους πραγματικούς ήχους μηχανών. Αξίζει να το κατεβάσετε!

Traffic Rider3

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skgames.trafficrider

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...