Ruzzle Free: Το πιο “γρήγορο” παιχνίδι λέξεων

Βρείτε όσες περισσότερες λέξεις μπορείτε μέσα σε δυο λεπτά.

Παίξτε εναντίον άλλων παιχτών στο Ruzzle Free και σχηματίστε λέξεις από ένα σύνολο γραμμάτων, κάνοντας swipe με το δάχτυλό σας στην οθόνη. Ωστόσο, αντίπαλός σας είναι και ο χρόνος, αφού το χρονικό όριο πριν το “game over” είναι τα δυο λεπτά.

61cr495mBWL

Περισσότεροι από 50 εκατομμύρια παίκτες παίζουν Ruzzle σε 13 γλώσσες, οπότε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα μπορείτε να παίξετε με έναν τυχαίο αντίπαλο.
Μπορείτε επίσης να παίξετε εναντίον των φίλων σας στο Facebook, συνδέοντας το λογαριασμό σας ή προσθέτοντας τους μέσω του username τους.

Κάθε παιχνίδι αποτελείται από 3 γύρους και ο παίκτης με τους περισσότερους βαθμούς είναι ο νικητής. Για να κερδίσετε ένα παιχνίδι θα πρέπει να βρείτε τις μεγαλύτερες λέξεις, δυσκολότερες και περισσότερες λέξεις μέσα σε 2 μόνο λεπτά!

unnamed

Όπως και στο Scrabble, θα δείτε ότι η δημιουργία λέξεων με συγκεκριμένα γράμματα, σας δίνει περισσότερους βαθμούς. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε τα γράμματα με bonus όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα γράμματα TW και DW είναι τα πιο δυνατά!

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε όλα τα σκορ που έχετε πετύχει, καθώς, επίσης, και ποιος από τους φίλους σας είναι ο καλύτερος, αλλά πάνω από όλα, μπορείτε να δείτε τα δικά σας στατιστικά έτσι ώστε να γίνετε καλύτερος όσο παίζετε.

Το Ruzzle είναι ο ιδανικός τρόπος να “σκοτώσετε” την ώρα σας ενώ ταυτόχρονα κρατάτε το μυαλό σας σε εγρήγορση, μαθαίνετε νέες λέξεις, βελτιώνετε το λεξιλόγιό σας και διασκεδάζετε.

unnamed3

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι στις παρακάτω γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Δανέζικα, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Σουηδικά, Πορτογαλικά, Τούρκικα, Ρώσικα.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.maginteractive.rumble.free

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.maginteractive.rumble.free

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...