Galaxy S7 edge: Αποτελεί πλέον σύμβολο status!

Ωδή στην πολυτέλεια από τη Samsung.

S7 edgeΗ Samsung έχει επενδύσει στο S7 edge για να καλύψει ακόμα και τις πιο ακραίες ανάγκες σας, από gaming και εργασία μέχρι φωτογραφίες. Ξεχωρίζει στο ράφι με τη ρεαλιστικότατη 5.5 ιντσών οθόνη του, ανάλυσης Quad HD (2560×1440), η οποία είναι κυρτή και από τις δύο πλευρές και αποτελεί ίσως μία από τις καλύτερες της αγοράς.

Ωστόσο, η Android συσκευή δεν στέκεται μόνο στην εμφάνιση, αφού η κατασκευή της συνδυάζει 3D γυαλί και μέταλλο, ενώ αντέχει στη σκόνη και το νερό (πιστοποίηση IP68), ακόμα και σε βάθος 1,5 μ. για 30 λεπτά. Ετσι, δεν θα ανησυχείτε για τις καλοκαιρινές μπόρες.

 

Samsung-Galaxy-S7-edgeΣτην κάμερα βλέπουμε αλλαγή σε σχέση με πέρυσι, αφού έπεσε στα 12MP από τα 16MP του S6. Ωστόσο, το S7 edge «φορά» την πρώτη Dual Pixel κάμερα στον κόσμο και επιτρέπει τη λήψη περισσότερου φωτός, αποδεικνύοντας ότι τα MP δεν είναι το παν! Εκπλήσσει με το αστραπιαίο autofocus, το τρομερό contrast και την καταγραφή της παραμικρής λεπτομέρειας, ακόμα και τη νύχτα. Επιπλέον, τραβά 4Κ βίντεο και διαθέτει δεύτερη κάμερα των 5MP.

Το Galaxy κινητό έχει δικαίως χαρακτηριστεί «κτήνος επιδόσεων», με τον Exynos 8890 να «χτυπά» στο εσωτερικό του και να εξαλείφει τις καθυστερήσεις. Mε οxτώ γρήγορους πυρήνες μπορείτε να αφήσετε ανοιχτά όσα apps θέλετε… Αυτό σε συνδυασμό με την μπαταρία (3.600mAh), που αντέχει με ανοιχτή οθόνη 4 έως 6 ώρες και φορτίζει πλήρως σε μόλις 88 λεπτά, θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους gamers και όχι μόνο.

Samsung-Galaxy-S7-and-S7-edgeOθόνη

5.5 ιντσών, Super AMOLED, ανάλυσης 2560×1440 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων

Λειτουργικό

Android 6.0 (Marshmallow)

Επεξεργαστής & RAM

Στο chipset Exynos 8890 βρίσκεται Quad Core επεξεργαστής που «τρέχει» στα 2.3GHz και Quad Core στα 1.6GHz, μνήμη RAM 4GB

Αποθηκευτικός χώρος

32GB (επέκταση με MicroSD έως 200GB)

Φωτογραφική

Dual Pixel πίσω κάμερα 12MP με phase detection autofocus, οπτικό σταθεροποιητή, δυνατότητα λήψης 4Κ βίντεο και LED flash, εμπρόσθια 5MP

Μπαταρία

Li-Ion 3.600mAh

Extras

WiFi, Bluetooth 4.2, Α-GPS/Glonass, NFC, Fingerprint αισθητήρας

Διαστάσεις

150,9×72,6×7,7 χιλ.

Βάρος

157 γρ.

Δίκτυο

4G+

Θετικά

-Κάμερα ιδανική για νυχτερινές λήψεις

-Αδιάβροχη premium κατασκευή

-Κυρτή και εξαιρετικά φωτεινή οθόνη

Αρνητικά

-Θα το θέλαμε λίγο πιο προσιτό

Mε λίγα λόγια

Ο,τι καλύτερο έχουμε δει από τη Samsung, ένα superphone που μας αναγκάζει να υποκληθούμε στην ποιότητά του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...