Τα πολυαναμενόμενα Samsung Galaxy S8 και S8+στην Ελλάδα

Στα καταστήματα Γερμανός, Cosmote, Wind και Κωτσόβολο έρχονται τα πολυαναμενόμενα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+, τα οποία μπορείτε να προπαραγγείλετε και μέσα από τις ιστοσελίδες των καταστημάτων.

Με κομψό, πολυτελή σχεδιασμό από αλουμίνιο και γυαλί, τα νέα Smartphones της Samsung είναι εξαιρετικά λεπτά και άνετα στο κράτημα. Διαθέτουν οθόνη Quad HD+ SAMOLED, 5,8’’ για το Galaxy S8 και 6.2’’ για το S8+, που αποτελεί την μεγαλύτερη οθόνη από όλα τα Smartphones της σειράς Galaxy S. Είναι εξοπλισμένα με ανανεωμένο σαρωτή ίριδας και Fiingerprint Scanner για καλύτερη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, αναβαθμισμένες Dual Pixel κάμερες για ολοζώντανες φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες, αλλά και προστασία IP68 από νερό και σκόνη. Η εσωτερική μνήμη 64GB, με δυνατότητα επέκτασης έως 256GB, αλλά και ο τελευταίας τεχνολογίας Qualcomm Snapdragon επεξεργαστής των 10 nanometer προσφέρουν μία ανώτερη απόδοση ισχύος.

Τα δύο μοντέλα των smartphones διαθέτουν τα εξής κύρια χαρακτηριστικά:

  • Exynos 8895 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή για την Ευρώπη
  • 4GB μνήμη
  • 64GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμος με επιπλέον 256GB μέσω microSD κάρτας
  • 12Megapixles Dual Pixel, F/1.7/OIS/Laser Autofocus κύρια κάμερα & 8Megapixels εμπρόσθια κάμερα

 

Ο σαρωτής ίριδας των Samsung Galaxy S8 & S8+ για το ξεκλείδωμα της συσκευής προσφέρει αναβαθμισμένους ελέγχους ασφαλείας και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα. Ακόμη, η Dual Pixel κάμερα τους με φακό F1.7 σε συνδυασμό με την αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας τραβούν φωτογραφίες που καθηλώνουν κάθε φορά.

Για επιπλέον πληροφορίες: www.samsung.com/galaxy.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...