Huawei P9 lite 2017: Αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς!

Ένα από τα best sellers της περσινής χρονιάς επιστρέφει στην 2017 έκδοσή του, με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB RAM, Full HD οθόνη 5.2 ιντσών με 2.5D γυαλί, νέας γενιάς αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος και κάμερες στα 12MP και 8MP για τέλειες selfies!

 

 

Κατασκευασμένο για να κυριαρχήσει στο ράφι της μεσαίας κατηγορίας, το P9 lite 2017 μπορεί να κερδίζει με την πρώτη ματιά το ενδιαφέρον των καταναλωτών χάρη στο premium design, ωστόσο δεν περιορίζεται μόνο στην ελκυστική του εμφάνιση. Η Huawei έχει επενδύσει σε χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών, με πρωταγωνιστή τον οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 655, του οποίου οι τέσσερις πυρήνες είναι χρονισμένοι στα 2,1 GHz και άλλοι τέσσερις στα 1,7 GHz, κατορθώνοντας την βέλτιστη ισορροπία ταχύτατων επιδόσεων όταν εκτελούνται πολλαπλές απαιτητικές εφαρμογές ταυτόχρονα και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας όταν περιορίζεστε στη συνήθη χρήση του κινητού. Θέλοντας να προσεγγίσει στο μέγιστο δυνατό τα αρκετά ακριβότερα μοντέλα της premium κατηγορίας, το Huawei P9 Lite 2017 έρχεται εξοπλισμένο με 3GB RAM, ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία του συστήματος και των εφαρμογών, ακόμα και σε συνθήκες «extreme multitasking». Για τους gamers, πάνω στο chipset φιλοξενείται μια αξιόμαχη GPU, η Mali-T830MP2, ικανή να ανταποκριθεί σε όλα τα σύγχρονα παιχνίδια. Ο συνδυασμός RAM και επεξεργαστή καθιστούν το P9 lite 2017 μια πρόταση ιδανική για τους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων, που όμοιά της δύσκολα βρίσκει κανείς στο ράφι της mid κατηγορίας.

 

Φυσικά, το hardware από μόνο του δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν δεν υποστηρίζεται από το κατάλληλο software, οπότε ξεκινάμε με τη νεότερη έκδοση του Android (7.0 Nougat), ενισχυμένη από το φιλικότατο περιβάλλον χρήσης της Huawei (EMUI 5.0), το οποίο εισάγει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, τόσο στον τρόπο εμφάνισης, όσο και στον τρόπο λειτουργίας, παρέχοντας στοιχεία όπως ταχύτερη πρόσβαση στις συντομεύσεις και πιο εύκολη αλληλεπίδραση με τις ειδοποιήσεις. Το σύστημα διαχείρισης του τηλεφώνου επιτρέπει τη σάρωση της συσκευής και την εύρεση όλων των στοιχείων που πρέπει να βελτιστοποιηθούν: αφαίρεση παλιών αρχείων που δεν χρειάζονται, κλείσιμο περιττών εφαρμογών που λειτουργούν στο παρασκήνιο, βελτιστοποίηση της χρήσης της μπαταρίας και online σάρωση της μνήμης με ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Με το EMUI 5.0 το 90% των αλληλεπιδράσεων του χρήστη με το τηλέφωνο δεν απαιτεί περισσότερα από 3 αγγίγματα.

Για το τέλος αφήσαμε δυο ακόμα στοιχεία που κάνουν τη συσκευή να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, τον ανανεωμένο αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος που είναι εξοπλισμένος με λειτουργικότητα που υπερβαίνει το άμεσο ξεκλείδωμα της συσκευής (πχ περιήγηση στις φωτογραφίες σας, πρόσβαση στα notifications κ.λπ) και φυσικά, τις ετοιμοπόλεμες κάμερες! Αν αναλογιστείτε πως το λεπτό και κομψότατο (μόλις 147γρ. βάρος) υποψήφιο best-seller της Huawei φέρει selfie-cam 8MP, ετοιμαστείτε για party στα social media!

Χαρακτηριστικά: Διαστάσεις 147x73x7,6 χιλ., βάρος 147 γρ., οθόνη 5.2 ιντσών, ανάλυσης 1920×1080 pixels, κύρια κάμερα 12MP με LED flash, μπροστινή 8MP, οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 655 (4×2.1GHz και 4×1.7GHz), 3GB RAM, 16GB αποθηκευτικός χώρος επεκτάσιμος με microSD έως 128GB, Android 7.0, WiFi, GPS/GLONASS/ AGPS, fingerprint sensor, Bluetooth 4.1, 4G.

Ενδ. τιμή: 279€

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...