Πεζοπορία στη Πελοπόννησο

Αν είστε λάτρεις της πεζοπορίας τότε η εφαρμογή Πεζοπορία στη Πελοπόννησο θα σας βοηθήσει να βρίσκετε πεζοπορικές διαδρομές εντελώς δωρεάν. 

Το “Πεζοπορία στη Πελοπόννησο” είναι ένας ψηφιακός οδηγός για πεζοπόρους, που ταξιδεύουν στην Πελοπόννησο. Η εφαρμογή ανήκει στην σειρά topoGuide και καλύπτει την περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δηλ. τους νομούς Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσιάζεται μέσα από 17 διαδρομές, σε ισάριθμες περιοχές που συνδυάζουν φυσική ομορφιά, πολιτιστικά αξιοθέατα, άσπιλα τοπία και τουριστική υποδομή. Η εφαρμογή ξεκινά με μια εισαγωγή στη γεωγραφία, το τοπίο και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής. Οι 17 πορείες απεικονίζονται πάνω σε ένα πολύ λεπτομερή χάρτη, που λειτουργεί off-line, και κάθε μία περιλαμβάνει περιγραφή, φωτογραφίας και πίνακα με σημεία ενδιαφέροντος. Τέλος, έχει περιληφθεί και μία γεωλογική διαδρομή στην περιοχής της Κλειτορίας.

 

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://play.google.com/store/apps/details?id=anadigit.adventures.peloponnese_region_demo

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...