Το νέο DUAL SIM Vodafone Smart E9 μόνο με €79,90

Background Top

Η Vodafone φέρνει το νέο Vodafone Smart E9, ένα εύχρηστο 4G smartphone που είναι ιδανικό είτε για νέους χρήστες «έξυπνων» κινητών είτε για ηλικιωμένους που αναζητούν την ευκολία, διαθέτοντας ταυτόχρονα όλα όσα χρειάζονται για να διατηρούν επαφή με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Το νέο Vodafone Smart E9 παρέχει μία μοναδική εμπειρία χρήσης, συνδυάζοντας εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και την ελκυστική τιμή των €79,90.

Η νέα συσκευή της Vodafone διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6739, 8GB εσωτερικής μνήμης, μπαταρία χωρητικότητας 2000 mAh και την πιο πρόσφατη έκδοση του Android™ 8.1 Oreo™ (Go Edition), που είναι σχεδιασμένη για να παρέχει μια ομαλή και αξιόπιστη εμπειρία χρήστη, μεγιστοποιώντας τον διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης στη συσκευή. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλη οθόνη 5 ιντσών, αλλά και έναν οδηγό βήμα προς βήμα εγκατάστασης, καθώς και χρήσιμες συμβουλές που καθιστούν την συσκευή απλή και αξιόπιστη στη χρήση της.  Το νέο Vodafone Smart E9 είναι εξοπλισμένο με ισχυρή οπίσθια κάμερα 5MP, με φλας και μία εμπρόσθια κάμερα 2MP.

Περισσότερες πληροφορίες για το Vodafone Smart E9 παρέχονται σε αυτόν τον σύνδεσμο https://bit.ly/2G4KYqY

Το Vodafone Smart E9 περιλαμβάνει μια σειρά εφαρμογών που δημιουργήθηκαν ειδικά από την Vodafone για να μπορούν οι χρήστες του να αξιοποιούν στο έπακρο το smartphone τους. Συγκεκριμένα παρέχει:

  • Βοήθεια & Υποστήριξη: Με την εφαρμογή «Συμβουλές» παρέχει διαδραστικές ενότητες και συμβουλές σχετικά με τις δυνατότητες της νέας συσκευής τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.
  • Λειτουργία έκτακτης ανάγκης:Επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνήσουν άμεσα με τους φίλους ή την οικογένειά τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης – ή ακόμα και να καλέσουν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα τόσο αποστολής προσαρμοσμένων μηνυμάτων SOS σε έως και πέντε προεπιλεγμένες επαφές έκτακτης ανάγκης όσο και λειτουργίας συναγερμού φλας. Επιπλέον, παρέχονται πληροφορίες επαφής έκτακτης ανάγκης, αλλά και ιατρικές πληροφορίες για τους διασώστες ή τα άτομα που προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες από την οθόνη κλειδώματος συσκευής.
  • Γονικοί περιορισμοί– Οι νέοι και βελτιωμένοι γονικοί περιορισμοί της Vodafone επιτρέπουν στους γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους να εξερευνήσουν και να απολαύσουν το smartphone τους με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά. Τα προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου βοηθούν τους γονείς να απενεργοποιούν ή να περιορίζουν την πρόσβαση στο διαδίκτυο, το Google Play™ ή τις εγκατεστημένες εφαρμογές, καθώς και να ορίζουν ημερήσια όρια ή πρόσβαση σε παιχνίδια και μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν επίσης το Force Ring, που επιτρέπει στους γονείς να καλούν τα παιδιά τους με πλήρη ένταση του ήχου κλήσης – ακόμα και αν το τηλέφωνο του παιδιού είναι στο αθόρυβο.
  • Διακόπτης σίγασης στην οθόνης κλειδώματος Ο «Διακόπτης σίγασης» από την οθόνη κλειδώματος που βρίσκεται δίπλα στα πλήκτρα έντασης, παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για την ενεργοποίηση η απενεργοποίηση της αθόρυβης λειτουργίας στη συσκευή.

Οι συσκευές Vodafone σχεδιάζονται και δοκιμάζονται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στο Studio Design και σε εργαστήριο δοκιμών της Vodafone. Η Vodafone δαπανά πάνω από εννέα μήνες σχεδιάζοντας, αναπτύσσοντας και δοκιμάζοντας κάθε συσκευή για να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα σε περισσότερες από 1.000 ειδικές απαιτήσεις. Κάθε συσκευή της Vodafone έχει ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί άψογα με το δίκτυο της Vodafone, παρέχοντας στους πελάτες της Vodafone την καλύτερη δυνατή ταχύτητα και αξιοπιστία.

Μέχρι σήμερα, οι συσκευές της Vodafone έχουν λάβει πάνω από 100 διεθνή βραβεία σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων αρκετών από τα φημισμένα βραβεία Red Dot Design Awardsκαι iF Design Awards. Από την πρώτη κυκλοφορία τους το 2006, η Vodafone έχει διαθέσει πάνω από 100 εκατομμύρια συσκευές – smartphone, tablet, προϊόντα δεδομένων κινητής και router – στους πελάτες της σε περισσότερες από 40 αγορές.

Σχεδόν κάθε τρία δευτερόλεπτα πωλείται μία συσκευή της Vodafone, προσφέροντας σε εκατομμύρια καταναλωτές τα οφέλη της τελευταίας τεχνολογίας στην καινοτομία και στον σχεδιασμό από μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών διεθνώς.

Τέλος, υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ σε όλα τα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eshopπροκειμένου να δώσουν όλοι στο smartphone τους το στιλ που τους ταιριάζει, αλλά και να το προστατεύσουν από φθορές καθημερινής χρήσης, με θήκες προστασίας, αξεσουάρ ήχου και φόρτισης αλλά και wearables που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...