Applications Wall

Καλώς ήρθατε στον «τοίχο εφαρμογών» του All About Android.

Η παρακάτω λίστα απαρτίζεται από κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές που αξίζει να είναι εγκατεστημένες σε κάθε Android κινητό. Ανανεώνεται μόλις κάποια νέα εφαρμογή κερδίσει την εμπιστοσύνη μας και αντικαταστήσει στην εκτίμησή μας κάποια από τις ήδη υπάρχουσες…

Greek Eortologio: Μια εφαρμογή για να βλέπετε τις Ελληνικές ονομαστικές εορτές ακόμα και χωρίς πρόσβαση στο internet. Pulse News Reader: Διαβάστε με μιά ματιά όλες τις νέες ειδήσεις των αγαπημένων σας sites μέσω RSS feeds. K-9 Mail: Πανίσχυρος και 100% δωρεάν email client ανοιχτού κώδικα με υποστήριξη αναζήτησης, προώθησης συνημμένων, IMAP push email, multi-folder sync, flagging, filing, signatures, bcc-self, PGP, αποθήκευση mail στην SD κάρτα κ.α.
Handcent SMS: Πάρτε τον πλήρη έλεγχο των SMS και MMS σας, αποφασίζοντας από το πώς, πού και πότε θα εμφανίζονται μέχρι το πώς θα ειδοποιήστε για κάθε ένα από αυτά. Google Goggles: Χρησιμοποιήστε την κάμερα του κινητού σας και την τεχνολογία αναγνώρισης εικόνας της Google προκειμένου να πάρετε πληροφορίες για οτιδήποτε έχετε μπροστά σας, από προϊόντα μέχρι αξιοθέατα. Μπορεί ακόμα και να μεταφράσει πινακίδες που φωτογραφίζετε! Google Translate: Μεταφράστε προτάσεις μεταξύ 50 γλωσσών και εκμεταλλευτείτε εξελιγμένα χαρακτηριστικά όπως ηχογράφηση μιας λέξης ή πρότασης και εκφώνηση της μετάφρασής της από το κινητό σας.
Dolphin Browser HD: Τα γράμματα HD, επισημαίνουν ότι αυτή η εκδοχή του Dolphin browser είναι κατασκευασμένη για κινητά τηλέφωνα με μεγάλη οθόνη. Η τελευταία version του κορυφαίου αυτού browser υποστηρίζει Adobe Flash, προσθήκη add-ons για πλήρη παραμετροποίηση, δημιουργία φακέλου σελιδοδεικτών, ζουμάρισμα στην οθόνη με pinch, πολλαπλά tabs για άνετο browsing πολλών ιστοσελίδων ταυτόχρονα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει και τεχνολογία έξυπνης αναγνώρισης RSS. Μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορα θέματα στο πρόγραμμα, ενώ παρέχεται πλήρης υποστήριξη 14 γλωσσών. Olive Office Premium: Διαβάστε και επεξεργαστείτε αρχεία Word, Excel, PowerPoint εντελώς δωρεάν όπου κι αν βρίσκεστε! HeyWire: Στείλτε δωρεάν SMS και κάντε chatting αρκεί να είστε συνδεδεμένος στο internet μέσω Wi-Fi ή 3G.
Evernote: Έχετε κοντά σας τις multimedia σημειώσεις σας (κείμενο, φωνή ή φωτογραφία), όπου κι αν βρίσκεστε καθώς αποθηκεύονται στους servers της εφαρμογής ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτές από οπουδήποτε έχετε internet. Angry Birds: Το δημοφιλέστερο παιχνίδι για κινητά δεν θα μπορούσε να λείπει από την πλατφόρμα του Android. Εκτοξεύστε τα «θυμωμένα πουλιά» στο στόχο και απολαύστε το καταστροφικό αποτέλεσμα! Advanced Task Killer: Ανησυχείτε για τις εφαρμογές που αν και τις έχετε κλείσει τρέχουν στο background αναλώνοντας πολύτιμους πόρους του κινητού σας; Με ένα πάτημα του εν λόγω widget τερματίζονται όλες ή αφήνετε πάνω του την ευθύνη να τερματίζει οτιδήποτε περιττό σε τακτά χρονικά διαστήματα.