Ένα ελληνικό app για το #brexit

Η One9six και SOFTWeb προχώρησαν στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη μίας mobile εφαρμογής, προσκαλώντας το ευρύ κοινό να καταθέσει την άποψη του πάνω στο φλέγον ζήτημα ενός ενδεχόμενου Brexit.

brexit appΠιο συγκεκριμένα η One9six ανέλαβε το δημιουργικό σχεδιασμό και τη διαμόρφωση της εμπειρίας του χρήστη και η SOFTWeb την προγραμματιστική ανάπτυξη της πλατφόρμας. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην ψηφοφορία έως και την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 22:00 ώρα Αγγλίας (την ώρα ακριβώς που κλείνουν και επίσημα οι κάλπες στο Ηνωμένο Βασίλειο). Σημαντικό γεγονός αποτελεί το να κατανοήσουν οι πολίτες, τόσο της Ελλάδας όσο και των υπόλοιπων Κρατών-Μελών της Ε.Ε., ότι ένα ενδεχόμενο “διαζύγιο” της Μεγάλης Βρετανίας με την Ε.Ε. μπορεί να επιφέρει πολλές συνέπειες τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο (εξαγωγές, αύξηση χρηματοπιστωτικού κόστους, διακύβευση της εσωτερικής συνοχής κ.ά.) και μας αφορά όλους.

Η εφαρμογή αποτελεί μια πλατφόρμα ψηφοφορίας και δημοσιοποίησης της πρόθεσης ψήφου σχετικά με το δημοψήφισμα για παραμονή ή έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου. Μέσα από την εφαρμογή δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να εκφράσει την άποψη του σχετικά με το δημοψήφισμα. Παράλληλα και πέρα από τη δυνατότητα της συμμετοχής στη ψηφοφορία, ο χρήστης έχει πρόσβαση στην καθημερινή ειδησεογραφία που σχετίζεται με το βρετανικό δημοψήφισμα, με διαρκές και δυναμικό περιεχόμενο. Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κοινοποιήσει την εφαρμογή στα Social Media (Facebook, Twitter, Messenger).

Περισσότερες πληροφορίες: http://softweb.gr/el/

Κατεβάστε τη από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.softweb.exitpoll&hl=en

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas