Έρχεται η νέα έκδοση του Samsung Galaxy S22 στην απόχρωση Bora Purple

Η Samsung Electronics ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας έκδοσης της ναυαρχίδας Samsung Galaxy S22 στην απόχρωση Bore Purple. Η νέα έκδοση ήρθε για να κερδίσει τις εντυπώσεις, συνδυάζοντας καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε μια νέα, μοναδική μωβ χρωματική πρόταση.

Κάθε χρώμα διαθέτει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, τη δική του ιστορία. Ανάμεσα τους, το μωβ αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα σε προτιμήσεις. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό χρώμα, που συνδυάζει την ηρεμία του μπλε και τον ενθουσιασμό του κόκκινου, δημιουργώντας ένα διαφορετικό είδος ενέργειας που αποπνέει ζεστασιά και αισιοδοξία. Συμβολίζει την ενσωμάτωση και αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα, το μωβ εκφράζει όλα όσα πρεσβεύει το οικοσύστημα Samsung Galaxy, που υπερβαίνει τα όρια και καινοτομεί συνεχώς.

Μια ευρεία γκάμα αποχρώσεων του μωβ, από ανοιχτόχρωμες και παιχνιδιάρικες έως σκούρες και τολμηρές, έχει κατά καιρούς αγαπηθεί από τους χρήστες και έχει βρει τη θέση της στην παλέτα χρωμάτων της Samsung. Το μωβ χρώμα αποτελεί ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του στυλ του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, όπως φαίνεται σε προηγούμενα μοντέλα όπως το Orchid Grey Samsung Galaxy S8, το Lilac Purple Galaxy S9, η σειρά Violet S22 και το Lavender Z Flip 3. Με στόχο να επεκτείνει την κληρονομιά του μωβ, που συμβαδίζει με τη φιλοσοφία του Samsung Galaxy, η Samsung παρουσιάζει τη νέα απόχρωση: Bora Purple. Το “Bora” είναι η κορεατική λέξη για το μωβ. To λαμπερό και εντυπωσιακό Bora Purple Samsung Galaxy S22 σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και να αγκαλιάσει την ατομικότητα των χρηστών.

«Με παστέλ και ουδέτερους τόνους, το Bora Purple εκφράζει την αισιοδοξία και την αίσθηση ηρεμίας. Θα ξεδιπλώσει τον κόσμο σας με τη δύναμη της επιλογής», δήλωσε η Sonia Chang, Αντιπρόεδρος του Global Brand Marketing Group, MX Business στη Samsung Electronics. «Είτε είστε αστέρας της K-pop μουσικής είτε λάτρης του μωβ, το Samsung Galaxy S22 Bora Purple δημιουργήθηκε για εσάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την έκδοση Bora Purple, που θα κυκλοφορήσει αρχικά για το S22, αλλά αργότερα μέσα στο έτος και για άλλες συναρπαστικές νέες συσκευές Samsung Galaxy».

Το Samsung Galaxy S22 στην απόχρωση Bora Purple θα είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 10 Αυγούστου μέσα από το Samsung estore και το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…