Έφτασε στην ελληνική αγορά τo LG K7

To τρίτο μοντέλο από τη νέα προσιτή σειρά LG K Series.

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του LG K7 από τη σειρά Κ, στην ελληνική αγορά. Το τρίτο μοντέλο της σειράς smartphones ‘Κ’ της LG που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη φετινή CES 2016, διαθέτει premium σχεδιασμό, προηγμένη τεχνολογία κάμερας και χαρακτηριστικά UX σε προσιτή τιμή.

lg k7 3

Το LG K7 με ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό ξεχωρίζει από την LG K Series και διαθέτει οθόνη αφής 5″ FWVGA. Επίσης, η σύγχρονη, κομψή και κυρτή σχεδιαστική γραμμή ‘glossy pebble’ αναδεικνύεται από το νέο ‘2.5D Arc Glass’ της LG, προσδίδοντας λιτό και απέριττο στυλ χάρη στις γωνίες της νέας σειράς smartphones K.

lg k7 2

Οι γνωστές και δημοφιλείς λειτουργίες LG ‘Gesture Shot’, ‘Gesture Interval Shot’ και ‘Selfie Flash’, για τη λήψη φωτογραφιών selfies στο Κ7 θα προσφέρουν στους χρήστες εντυπωσιακές φωτογραφίες για να τις μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τη χρήση της εμπρόσθιας κάμερας 5MP οι κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να απαθανατίσουν ανεκτίμητες στιγμές οποιαδήποτε ώρα και σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, ακόμα και στο σκοτάδι.

lg k7

Επιπλέον με τη λειτουργία ‘Tap & Shot’ της οπίσθιας κάμερας αυτόματης εστίασης 5MP, η λήψη της φωτογραφίας γίνεται με ταχύτητα και ακρίβεια με ένα μόνο πάτημα, χωρίς να απαιτείται φίλτρο.

«Το πλήθος νέων χαρακτηριστικών του LG K7 καθώς και η απίστευτη εμφάνιση και αίσθηση, εμπλουτίζει την LG K series με τον καλύτερο τρόπο. Με δυνατό επεξεργαστή, αποσπώμενη μπαταρία και εντυπωσιακή κάμερα πρόκειται για μια προσιτή αλλά premium συσκευή προσφέροντας έναν όχι μόνο πιστό τεχνολογικά φίλο αλλά και διασκεδαστικό», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, MC Sales Director της LG Electronics Ελλάς.

lg k7 4

Βασικά χαρακτηριστικά K7:

Οθόνη: 5″ FWVGA
Επεξεργαστής: 1.3 GHz Quad Core
Κάμερα: βασική 5MP/ Εμπρόσθια κάμερα 5MP
Μνήμη: 1 GB RAM / 8 GB eMMC
Αποσπώμενη Μπαταρία: 2.125 mAh
Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.0 Lollipop
Μέγεθος: 146.6  x 74.8 x 8.8 mm
Δίκτυα: 3G – HSPA 21.1/5.76 Mbps
Χρώματα: λευκό, μαύρο και χρυσό (3G)

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas