Αλλαγή ονομάτων στα Samsung Androids

Οι συσκευές Galaxy της Samsung αλλάζουν το όνομά τους στο άμεσο μέλλον με στοιχεία που θα δηλώνουν στοιχεία του εξοπλισμού τους. Έτσι, ενώ τώρα στο άκουσμα του ονόματος Galaxy S, κάποιος αναγνωρίζει άμεσα ότι γίνεται λόγος για τη ναυαρχίδα των smartphones της εταιρείας, στο μέλλον θα υπάρχουν γράμματα συνοδευτικά στη λέξη Galaxy που θα δηλώνουν τεχνολογικά χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής.


Τα ονόματα Galaxy R, Galaxy W, Galaxy Y και Galaxy M θα συνοδεύουν πλέον τις Android συσκευές της κορεάτικης εταιρείας με το Galaxy R να κάνει ήδη την εμφάνισή του και για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. To Galaxy W θα είναι τηλέφωνο υψηλών δυνατοτήτων, το Galaxy M θα είναι mid-range συσκευή και το Galaxy Y θα είναι οικογένεια “youth-minded” συσκευών, δηλαδή entry level smartphones.


Θα ακολουθηθεί η λογική που διέπει και το Galaxy S II, επομένως θα δούμε ένα Galaxy R II και ούτω καθεξής. Κάποιες επιπρόσθετες λέξεις θα δηλώνουν επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως το “Pro” που θα σημαίνει ότι υπάρχει QWERTY πληκτρολόγιο ενώ το “LTE” θα σημαίνει λειτουργία σε δίκτυα 4G.


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...