Αναβαθμισμένη η ελληνική εφαρμογή, Pockee

Η Pockee παρουσιάζει τη νέα εποχή της mobile εφαρμογής της και έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που ο Έλληνας καταναλωτής κάνει τις αγορές του σούπερ μάρκετ!

Η εφαρμογή Pockee δίνει τώρα στους χρήστες της όλη την πληροφορία που χρειάζονται για έξυπνες αγορές. Τηλεοπτικές, φυλλαδίου ή ολιγοήμερες προσφορές σούπερ μάρκετ αλλά και προϊόντα με pockee επιστροφές, όλα είναι στο Pockee. Ακόμα, οι χρήστες πλέον μπορούν εύκολα να αξιολογήσουν πόσο ελκυστική είναι μια προφορά σε σύγκριση με την τιμή του προϊόντος στο ράφι, πριν ακόμα φτάσουν στο κατάστημα.

Μια δεύτερη σημαντική αναβάθμιση έρχεται με το σχεδιασμό της νέας pockee λίστας αγορών. Τα προϊόντα προστίθενται στη νέα Pockee λίστα με ένα μόνο πάτημα. Η λίστα φέρνει όσα θέλει να ξέρει κάθε πελάτης πριν την επίσκεψη του στο σούπερ μάρκετ. Πόσο θα πληρώσει στο ταμείο, ποιο το όφελος από προωθητικές ενέργειες στο κατάστημα και φυσικά ποια η αξία της επιστροφής που θα λάβει μέσω του Pockee. Η υπηρεσία της νέας pockee λίστας αγορών είναι διαθέσιμη για συσκευές Android.

unnamed-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf-2 unnamed-3 unnamed-2 unnamed-1

Με συνεχής εξέλιξη της υπηρεσίας στα μέτρα των Ελλήνων καταναλωτών σούπερ μάρκετ, η Pockee τον τελευταίο χρόνο κατέγραψε ποσοστό αύξησης των χρηστών της 200%, ενώ όλο και περισσότερες εταιρίες της αγοράς καταναλωτικών προϊόντων επιλέγουν την Pockee ως μια εναλλακτική πλατφόρμα προσφορών και στόχευσης. Σήμερα η Pockee συνεργάζεται με 31 εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων (νέες συνεργασίες: Ελληνική Βιομηχανία Απορρυπαντικών ROLCO και Οικογένεια Χριστοδούλου) και 18 αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα (σημαντικότερη συνεργασία των τελευταίων μηνών είναι αυτή με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ).

Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας Pockee είναι η σύναψη δυναμικών συνεργασιών με περισσότερους παίκτες της αγοράς καταναλωτικών προϊόντων και η αύξηση της παρουσίας της στο χώρο των φυσικών και ηλεκτρονικών σούπερ μάρκετ.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...