Αναζήτηση τιμών από την HTC

Η HTC Corporation, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Τιμών, προχώρησε στην ανάπτυξη και προσφορά 2 εφαρμογών Android για Smartphones για την Αναζήτηση Τιμών Καυσίμων και Τιμών Καταναλωτικών Προϊόντων.


Η εφαρμογή για τις Τιμές Καυσίμων δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αναζητήσει στην περιοχή που τον ενδιαφέρει το πρατήριο με την πιο οικονομική τιμή, ανάλογα με τον τύπο καυσίμου που θα επιλεγεί. Παράλληλα, αναζήτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και με βάση την εταιρία πρατηρίου που επιλέγει ο χρήστης. Στην εφαρμογή για τις Τιμές Καταναλωτικών Προϊόντων ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει τιμές για ομάδες προϊόντων στον Δήμο ή την Περιοχή που επιθυμεί. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει τις επιλογές των προϊόντων στο «καλάθι» του, ώστε σε κάθε μελλοντική αναζήτηση να μπορεί να συγκρίνει τις τιμές εκ νέου.


  Φωτογραφία του Υφυπουργού, κου Ντίνου Ρόβλια και του κου Νικήτα Γλύκα, HTC Executive Director SEE«Στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε τους ενδιαφερόμενους με γνώση και πληροφορία για τα επίπεδα τιμών στην αγορά, με νέα χρηστικά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να κάνουν σωστές επιλογές και ταυτόχρονα θα ωθήσουν και τις επιχειρήσεις σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό μεταξύ τους», δήλωσε ο κος Ντίνος Ρόβλιας, Υφυπουργός Εμπορίου, στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεισφέρουμε στην πρωτοβουλία του Υπουργείου και με αυτόν τον τρόπο βοηθούμε τους καταναλωτές να συγκρίνουν τιμές και να βρουν την πιο οικονομική λύση. Η HTC έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή, αξιοποιεί την τεχνολογική της εμπειρία ώστε να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, χωρίς κόστος, 2 εξαιρετικά εύχρηστες εφαρμογές που μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία», ανέφερε ο κος Νικήτας Γλύκας, HTC Executive Director SEE.


Ίσως σας ενδιαφέρουν…