Ανανεώνεται το discomania

Το ανανεωμένο portal παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν εγκατάστασης της εφαρμογής για Android κινητά τηλέφωνα. Το μουσικό portal και web radio www.discomania.gr -ένα από τα μοναδικά ‘80s portal στον κόσμο- ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής ανανέωσε όχι μόνο την εμφάνισή του, αλλά και τις λειτουργίες του, ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερες, αλλά και βελτιωμένες δυνατότητες στους επισκέπτες του.


Τώρα ο επισκέπτης μπορεί να πλοηγηθεί μέσα από το σύγχρονο και πιο λειτουργικό interface στη νέα βάση δεδομένων και να αναζητήσει πληροφορίες για τους αγαπημένους του καλλιτέχνες των ‘80s, όπως τα βιογραφικά ή την δισκογραφία τους, με δυνατότητα βαθμολόγήσης και σχολιασμού καλλιτεχνών, albums, τραγουδιών, ενώ σύντομα θα προστεθούν στίχοι και τα αντίστοιχα YouTube video σε κάθε τραγούδι.


Μέσα στις νέες δυνατότητες του site έρχονται να προστεθούν η σύνδεση με τα social media, αλλά και η εφαρμογή του discomania radio για συσκευές iPhone και Android, την οποία ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει δωρεάν από την συσκευή του κάνοντας αναζήτηση με την λέξη discomania ή και μέσω των αντίστοιχων links Android Market και iPhone App Store από υπολογιστή.


Η εφαρμογή αυτή δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ακούει 80s μουσικές επιτυχίες non stop από την συσκευή του μέσω δικτύου WiFi ή 3G, όπου κι αν βρίσκεται.


Εκτός των άλλων, ο επισκέπτης του site, μπορεί να βρει πλούσια θεματολογία των ‘80s μέσα στο forum, όπως πληροφορίες τραγουδιών, ταινιών, διαφημίσεων, λεπτομέρειες για events. Επίσης, κλασικά ‘80s arcade παιχνίδια θα σας μεταφέρουν στην εποχή των Atari και Commodore.


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...