Οι πρώτες “έξυπνες” Android TVs της Sony είναι γεγονός

KDL-65W855C_Hero_SCREENFILLΗ Sony υποδέχθηκε στην Ελλάδα τις νέες όμορφες Android TV, τις οποίες παρουσίασε στο Root Art Space στο Θησείο. Η ζωντανή εμπειρία του χρήστη από τις Smart TV που προκύπτει από το συνδυασμό Android TV με την τεχνολογία One-Flick Entertainment της Sony.

Την άφιξη των νέων τηλεοράσεων σφράγισε μία εξαιρετική επίδειξη και αναλυτική ενημέρωση από τον ειδικά προσκεκλημένο Technical Marketing and Product Planning Manager της Sony, Mr. Mark Whiteman.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά των νέων τηλεοράσεων που ξεχώρισαν συγκαταλέγονται ο νέος επεξεργαστής X1 4K με απίστευτη καθαρότητα χρώματος και αντίθεσης στην εικόνα, ο εξαιρετικά λεπτός (Ultra-slim) σχεδιασμός τους, καθώς είναι οι λεπτότερες στον κόσμο και ο αναβαθμισμένος ήχος υψηλής ανάλυσης για να γίνεται αντιληπτή η κάθε λεπτομέρεια. Επίσης, η απόλαυση ταινιών, μουσικής, φωτογραφιών, παιχνιδιών, αναζήτησης, εφαρμογών και πολλών άλλων αποτελούν πλέον μία «απολαυστική» πραγματικότητα μέσω της Sony Android TV.

Πιο συγκεκριμένα:

Επεξεργαστής X1 4Κ για απόλυτη ποιότητα 4K

Lifestyle3_Couple_coverΟ καινούργιος επεξεργαστής X1 4Κ της Sony προσφέρει απίστευτη καθαρότητα σε ό,τι κι αν παρακολουθείτε – περιεχόμενο 4K, High Definition, Standard Definition ή ακόμα και βίντεο χαμηλής ανάλυσης από το internet. Το πολύ ισχυρό τσιπ X1 αποτελεί το κλειδί στις εκθαμβωτικές εικόνες 4K, αναπτύσσοντας μεγαλύτερη καθαρότητα, ζωντανά χρώματα και υψηλή αντίθεση – χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα – σε ό,τι κι αν βλέπετε. Κάθε πηγή αναλύεται έξυπνα, ώστε να διασφαλιστούν οι καταπληκτικές λεπτομέρειες της ανάλυσης 4K.

Τόσο η ανάλυση SD, όσο και η HD έχουν αναβαθμιστεί με προσοχή σε ποιότητα που αγγίζει το 4K. Ό,τι και αν βλέπετε, έχει διακριτικά χρώματα και ραφιναρισμένες υφές. Ο θόρυβος της εικόνας μειώνεται και η αντίθεση βελτιώνεται δυναμικά για φωτεινά, λαμπερά σημεία και πλούσια βαθιά μαύρα.

Εξερευνήστε έναν νέο κόσμο με την Android TV

Η καινούργια, για φέτος, Android TV σάς προσφέρει πιο ομαλή θέαση από ποτέ. Φανταστείτε όλα όσα σας αρέσουν να κάνετε στο tablet ή το smartphone σας… τώρα μπορείτε να τα κάνετε και στη μεγάλη οθόνη! Η Sony Android TV προσφέρει ζωντανές εικόνες και ήχο και σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε έναν νέο κόσμο ταινιών, μουσικής, φωτογραφιών, παιχνιδιών, αναζήτησης, εφαρμογών και πολλών ακόμα – με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου της Sony.

LG 4K ULTRA HD UG87 TV SeriesΧρησιμοποιήστε τη λειτουργία Voice Control, μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου στο τηλεχειριστήριο αφής, για να αναζητήσετε περιεχόμενο, να κάνετε ερωτήσεις και να ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας. Χάρη στην τεχνολογία Google Cast Ready, μπορείτε εύκολα να στείλετε περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet στην τηλεόρασή σας. Γρήγορα, διασκεδαστικά και απλά.

Ποτέ δεν ήταν πιο απλό να απολαύσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά της BRAVIA, αλλά ούτε και πιο χαλαρωτικό, χάρη στη γρήγορη, ρευστή, νέα διασύνδεση χρήστη που φέρνει τον κόσμο του περιεχόμενου, των εφαρμογών και πολλών ακόμα στα ακροδάκτυλά σας. Πιάστε το εύχρηστο touchpad με τηλεχειρισμό και αφήστε το One-Flick Entertainment να σας ταξιδέψει μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια, τα βίντεο από το internet, τις φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο.

Πολύ λεπτή νέα εμφάνιση από την πιο λεπτή 4Κ τηλεόραση στον κόσμο

Οι φετινές BRAVIA δεν είναι απλά πιο «έξυπνες», αλλά και πολύ πιο λεπτές. Η εκπληκτική X90C παρουσιάζει ένα συναρπαστικό νέο «Floating Style» με πάχος μόλις 4,9 χλστ1. Χάρη στο καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης σε τοίχο, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, όταν ευθυγραμμίζεται στον τοίχο, η X90C είναι πραγματικά ένα αριστούργημα.

Ακούστε τα πάντα με εκπληκτικές λεπτομέρειες με τον ήχο υψηλής ανάλυσης

KD-65X9300C_Screenfill-1200Ο ήχος υψηλής ανάλυσης κάνει το ντεμπούτο του στις τηλεοράσεις X94C και X93C, για το 2015. Ως «ήχος υψηλής ανάλυσης» εννοείται οποιοσδήποτε ήχος έχει καλύτερη ποιότητα από αυτήν των CD. Ζωντανέψτε τη μουσική μέσα από την αναπαραγωγή πολύ λεπτών αποχρώσεων και λεπτομερειών.

Χάρη στο DSEE HX, ό,τι κι αν βλέπετε – πρόγραμμα με ομιλίες, μουσική κι άλλα – αναβαθμίζεται αυτόματα σε ποιότητα υψηλής ανάλυσης, για να απολαμβάνετε μια πιο καθηλωτική και ρεαλιστική εμπειρία ακρόασης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...