Από την Cosmote το HTC Wildfire S

Tο «κοινωνικό» smartphone HTC Wildfire S θα εισαχθεί αυτόν τον Μάιο στην ελληνική αγορά από την Cosmote, σε συνδυασμό με τα νέα προγράμματα ομιλίας της εταιρείας. Πρόκειται για μία από τις οικονομικότερες προτάσεις της HTC που συνδυάζει προσιτή τιμή, μοντέρνο σχεδιασμό και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.


Με το HTC Wildfire S μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στα σημαντικότερα κοινωνικά δίκτυα, να μοιράζεται φωτογραφίες με τους φίλους του στο Flickr, να αναζητήσει πληροφορίες σε Google, YouTube και Wikipedia, εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν βρίσκεται. Επίσης, με την εφαρμογή “Friend Stream” ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για τα νέα των φίλων του στο Facebook και το Twitter, βλέποντας ταυτόχρονα τις φωτογραφίες τους στο Flickr, σε μία μόνο οθόνη.


Με λειτουργικό Android 2.3 και την πλατφόρμα HTC Sense, το HTC Wildfire S είναι ένα πολύτιμο εργαλείο ιδανικό για όσους θέλουν να είναι συνεχώς online, σερφάροντας στο internet και ανοίγοντας πολλά παράθυρα και εφαρμογές ταυτόχρονα. Επίσης, διαθέτει οθόνη αφής 3.2’’, κάμερα 5MP, υποδοχή για κάρτες micro SD, GPS, ψηφιακή πυξίδα, ενώ υποστηρίζει και Wi-Fi.


Tο HTC Wildfire S διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα, σε όλα τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTEshops, και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. Μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...