Αυτά είναι τα νέα ασύρματα ακουστικά LG HBS-750!

Στην ελληνική αγορά διατίθενται τα ακουστικά HBS-750 της σειράς LG Tone Pro Bluetooth, τα οποία προσφέρουν αληθινή ελευθερία κινήσεων και αυτονομία, αφού διαθέτουν κομψό εργονομικό σχεδιασμό, βραβευμένο με ‘Best of the Best’ στα ‘Reddot’ Design Awards 2014, και είναι ελαφριά και άνετα στη χρήση. Ωστόσο, τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους είναι αυτά που κλέβουν την προσοχή όσων αναζητούν ευελιξία στην καθημερινή επικοινωνία τους.

Ο minimal σχεδιασμός προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση, με όλα τα κουμπιά να βρίσκονται τοποθετημένα στη μία πλευρά, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο το χρήστη.

Επιπλέον, τα στερεοφωνικά ακουστικά της LG διαθέτουν τεχνολογία aptX®, η οποία διασφαλίζει άψογη μετάδοση του ηχητικού περιεχομένου μέσω Bluetooth και ενισχύει την ίδια ποιότητα ήχου ενός τυπικού CD, για να απολαμβάνουν οι χρήστες καθαρό ήχο. Χάρη στη λειτουργία VoLTE/HD, ο ήχος μεταδίδεται με μεγάλη ευκρίνεια για υψηλή ποιότητα στην αναπαραγωγή του ήχου κατά την εκτέλεση κλήσεων.

Τέλος, μία σειρά από προηγμένες λειτουργίες επιτρέπουν μεταξύ άλλων στους χρήστες να ενεργοποιούν τη δόνηση για ειδοποιήσεις κλήσεων ή μηνυμάτων, να λαμβάνουν φωνητικές ενημερώσεις κατάστασης και να λαμβάνουν ακόμα και τα μηνύματά τους μέσω ειδικής εφαρμογής της LG από τα ακουστικά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η LG Electronics Hellas συνεργάστηκε με την εταιρεία υπηρεσιών μετακινήσεων “Taxiplon”, διαθέτοντας σε οδηγούς της εταιρείας τα ασύρματα ακουστικά της σειράς LG Tone Pro Bluetooth, των καινοτόμων αξεσουάρ της που συνδυάζουν την άνεση και την προηγμένη τεχνολογία.

Συγκεκριμένα, διατέθηκαν 60 ασύρματα ακουστικά σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί, οι οποίοι αξιολόγησαν το συγκεκριμένο μοντέλο ως πάρα πολύ πρακτικό και εύχρηστο, ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιάστηκαν από τις επιδόσεις και το σχεδιασμό του.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…