Αndroids σε… εκπτώσεις; Φοιτητικές προσφορές από το ΓΕΡΜΑΝΟ

germanosΦοιτητικές προσφορές φέρνει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε προϊόντα τεχνολογίας, όπως Android smartphones και tablets σε 24 άτοκες δόσεις για το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Οι φοιτητές που θα επισκεφτούν ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, θα επωφεληθούν από ξεχωριστές προσφορές σε επιλεγμένα Smartphones, Tablets, τηλεοράσεις, παιχνίδια, αξεσουάρ, wearables κ.α..

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, οι φοιτητές, μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα επιλεγμένα Smartphones όπως το Samsung Galaxy A3 που διατίθεται στα 249€ από 289€ και το MLS Diamond στα 299€ από 369€. Επιπλέον, θα βρουν τα αποκλειστικά 4G Smartphones Huawei Y5 μόνο με 99€ και το ΖΤΕ Blade A460 στα 109€ ή δωρεάν με σύνδεση στο COSMOTE KαρτοΣυμβόλαιο Student.

Όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν τη φοιτητική χρονιά με ένα ολοκαίνουριο Tablet, μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα επιλεγμένα Tablets, όπως το LENOVO A8-50 3G, με δώρο θήκη στα 159€ από 230€ και το αποκλειστικό MLS iQTab Ultra 3G στα 169€ από 230€. Επιπλέον, κάνοντας σύνδεση στο COSMOTE KαρτοΣυμβόλαιο Student και στο COSMOTE Internet On The Go Student, μπορούν να τα αποκτήσουν μόνο με 57,70€.

Ξεφυλλίστε ολόκληρο το φυλλάδιο με τις φοιτητικές προσφορές των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ εδώ.

 

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas