Αpalon: Χαλαρωτικοί Ήχοι για Εμένα

Η εφαρμογή  Χαλαρωτικοί Ήχοι για Εμένα προσφέρουν μια πλούσια συλλογή από ηρεμιστικούς ήχους ύπνου και έναν ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη ύπνου.

Αυτή η απλή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα, παρέχοντας χαμηλής έντασης ελαφρούς ήχους από τη φύση. Η εφαρμογή διαθέτει πολλούς καταπραϋντικούς ήχους όπως βροχή που πέφτει, ξύλα να καίνε στο τζάκι, πουλιά να κελαηδούν, γάτες να γουργουρίζουν, αλλά και άλλους ήχους που μπορούν να συμβάλλουν σε ένα σταθερό ύπνο, αποκαθιστώντας τον κύκλο του ύπνου σας, φέρνοντας πάλι γαλήνη και χαρά στην καθημερινή σας ζωή.

Βοηθά στην ενίσχυση της Χαλάρωσης με Ήχους από τη Φύση:
☑ Η χαλαρωτική μουσική βοηθά στην τέλεια ρύθμιση του κύκλου ύπνου.
☑ Βοηθά στον καθαρισμό του μυαλού και στη συγκέντρωση κατά τον διαλογισμό.
☑ Βοηθά στην ενθάρρυνση της δημιουργικότητας.
☑ Οι ήχοι ύπνου και ο λευκός θόρυβος μπορούν να βοηθήσουν τους γονείς να νανουρίσουν ένα νεογέννητο για να κοιμηθεί.

Θέλετε να βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία και να τα βγάλετε πέρα μια έντονη μέρα; Ρίξτε μια ματιά στις δυνατότητες της εφαρμογής που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ένταση:

* Αυθεντικοί ήχοι υψηλής ποιότητας από τη φύση και τα ζώα: Βροχή Δάσους, Θάλασσα, Ωκεανός, Τζάκι, Άνεμος, Κεραυνός, Πουλιά, Γουργούρισμα Γάτας, κλπ.
* Χρονοδιακόπτης Ήχου που σας επιτρέπει να καθορίσετε μια συγκεκριμένη διάρκεια μετά την οποία ο ήχος θα σταματήσει
* Καρτέλα Αγαπημένων για γρήγορη πρόσβαση στους καταπραϋντικούς ήχους που προτιμάτε
* Επιλογή για να ταιριάζετε την ένταση και να συνδυάζετε πολλούς ήχους μαζί.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apalon.relaxing.sounds.sleep.timer

Ίσως σας ενδιαφέρουν…