Βρείτε το MLS iQTab Bianco στα Public σε… τιμή ευκαιρία!

Μήπως ψάχνετε για tablet; Αναζητήστε στα Public το tablet MLS iQTab Bianco 3G με δυνατότητα φωνητικών εντολών για απόλυτη ελευθερία κινήσεων από 199€ τώρα μόνο με 159€ ή εντελώς δωρεάν με σύνδεση στο Wind Triple Play και δώρο Wi-Fi Range Extender!

Με εκπληκτική οθόνη αφής IPS LCD 8’’ για να παρακολουθείτε με άνεση τις αγαπημένες σας ταινίες και βίντεο, βάρος μόλις 300 γραμμάρια για να το έχετε παντού μαζί σας και εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή για απίστευτες ταχύτητες.

Με δυνατότητα σύνδεσης 3G για να σερφάρετε όπου κι αν βρίσκεστε, κάμερα 8MP και εμπρόσθια κάμερα 2MP για μοναδικές selfies και πλοηγό MLS Talk & Drive για να μη χαθείτε στο δρόμο. Ένα από τα «ατού» του είναι η δυνατότητα φωνητικών εντολών.

Η συγκεκριμένη λειτουργία σας επιτρέπει μέσω ομιλίας και χωρίς να αγγίζετε τη συσκευή, να κάνετε πολλές καθημερινές εργασίες, όπως αναζήτηση στο Google, τηλεφωνικές κλήσεις ή αποστολή SMS με απόλυτη ελευθερία κινήσεων!

Μαζί με το MLS iQTab Bianco θα πάρετε κι άλλα μοναδικά δώρα: φορτιστή αυτοκινήτου και βάση στήριξης αυτοκινήτου για να το έχετε μαζί σας σε όλα τα ταξίδια! 

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas