Για τη σωστή οργάνωση των αρχείων

Η δωρεάν εφαρμογή File Manager της Rhythm Software, θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο στη διαχείριση των αρχείων της συσκευής σας.

Ο File Manager για συσκευές Android διαθέτει καταρχήν ένα όμορφα σχεδιασμένο και φιλικό στον χρήστη User Inerface. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τρία σετ εμπορικών εικονιδίων για περισσότερους από 80 διαφορετικούς τύπους αρχείων και αντικείμενα της toolbar και του menu. Υποστηρίζει πολλαπλές αναλύσεις οθόνης ενώ υποστηρίζει 19 γλώσσες. Δίνει τη δυνατότητα προβολής των αρχείων σας σε λίστα ή σε πλέγμα για να επιλέξετε το file browsing που σας βολεύει καλύτερα. Εμφανίζει εικονίδια διαλόγου για ενέργειες όπως Cut, copy, paste κλπ. Προσφέρει υποστήριξη συμπίεσης και αποσυμπίεσης φακέλων, έρευνα και διαμοιρασμό φακέλων, δυνατότητα πολλαπλής επιλογής αρχείων, υποστηρίζει sorting.

Επιπλέον, η εφαρμογή υποστηρίζει τοπική και απομακρυσμένη διαχείριση (LAN/SMB), υποστηρίζει FTP, FTPS, SFTP και WebDAV, αναπαράγει streaming media από LAN/FTP/WebDAV χωρίς download, υποστηρίζει αποθήκευση σε cloud (περιλαμβανομένων των Dropbox, Box, Google Drive, SkyDrive και SugarSync), υποστηρίζει FTP file sharing και πρόσβαση σε αρχεία χωρίς τη χρήση καλωδίων σύνδεσης, υποστηρίζει Thumbnail για φωτογραφίες, βίντεο και apk files. Τέλος, υποστηρίζει file shortcut στην Home screen, διαθέτει Root Explorer για rooted συσκευές και διαθέτει ενσωματωμένα text editor, image gallery και swf player.

Περισσότερες πληροφορίες: http://rhmsoft.com/

Αποκτήστε το από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.fm&feature=top-free

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...