Δες διαφημίσεις και μίλα δωρεάν στο κινητό σου

Ελληνική εφαρμογή προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας στους χρήστες της με μοναδική προϋπόθεση να δουν διαφημίσεις!

Η ιδέα ανήκει σε δύο νέους επιχειρηματίες, τον Αναστάσιο Κωτσογιαννίδη και τον Αντώνη Παπαδάκη.
«Βλέπαμε καθημερινά μετανάστες να περπατούν στους δρόμους» λέει ο Αντώνης Παπαδάκης. «Σκεφτήκαμε εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να τους βοηθήσουμε και τότε μας ήρθε η ιδέας αυτής της εφαρμογής» προσθέτει ο ίδιος. «Για αυτούς τους ανθρώπους το κόστος επικοινωνίας με την πατρίδα τους είναι ιδιαίτερα υψηλό» εξηγεί ο Αναστάσιος «Ο λόγος είναι ότι είτε οι διαδικτυακές υποδομές
είναι κατεστραμμένες είτε ανύπαρκτες» συμπληρώνει ο Αντώνης.
Άρα, η μόνη οικονομική για αυτούς λύση είναι η ομιλία μέσω διαδικτύου από την Ελλάδα, σε σταθερές συσκευές και κινητά τηλέφωνα δεύτερης γενιάς στις πατρίδες τους. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτή η σύνδεση γίνεται χωρίς κόστος με τη χρήση της εφαρμογής Connect Phone App.

screen696x6967 screen696x696
Στη χρήση, η εφαρμογή μοιάζει με τις γνωστές πλατφόρμες επικοινωνίας Viber και Whatsapp. Η καινοτομία της είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθεί βιντεοδιαφημίσεις και να συγκεντρώνει ψηφιακό υπόλοιπο, το οποίο του επιτρέπει να πραγματοποιεί κλήσεις σε οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο. Στόχος των δημιουργών της εφαρμογής είναι να προσελκύσουν διαφήμιση από οργανισμούς και φορείς (πρεσβείες, υπουργεία, ΜΚΟ), που επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μέσω αναρτήσεων με το κοινό, ώστε να ενσωματώσουν ευκολότερα πρόσφυγες και μετανάστες στο κοινωνικό σύνολο.
Παράλληλα, η εφαρμογή είναι ιδανική για εταιρείες που στοχεύουν σε κοινό με μέσο και χαμηλό εισόδημα (φοιτητές, άνεργους κ.α.). Διατίθεται για Android συσκευές και αναβαθμίζεται συνεχώς και
προσαρμόζεται για την καλύτερη εμπειρία του Χρήστη.
Σε μια δύσκολη εποχή για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, οι δύο νέοι έχουν δημιουργήσει το δικό τους χώρο στο Μεταξουργείο και μέσω της ανάπτυξης αντίστοιχων καινοτόμων εφαρμογών επιδιώκουν να γίνουν ανταγωνιστικοί σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ήδη, την ιδέα τους για την εφαρμογή Connect PhoneApp «αγκάλιασε» ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς, ο οποίος τους προμήθευσε με σχεδιασμένα από τον ίδιο stickers για να προσθέσουν στο μενού των υπηρεσιών τους.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...