Διακρίσεις EISA για την Samsung

Η Samsung Electronics Co., Ltd ανακοίνωσε ότι διακρίθηκε στα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εικόνας και Ήχου (EISA) στις κατηγορίες: European Smartphone Camera 2014-2015, European Connected Camera 2014-2015 και European Multiroom System 2014-2015.

Τα προϊόντα που βραβεύθηκαν φέτος είναι τα: Samsung Galaxy K Zoom, η Samsung SMART Camera NX30 και το Σύστημα Multiroom Samsung M7, εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή με τις καινοτόμες λειτουργίες τους και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό τους.

Τα Βραβεία EISA απονέμονται σε όσα προϊόντα συνδυάζουν καινοτόμο τεχνολογία, κομψή σχεδίαση και ελκυστικές λειτουργίες. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από συντάκτες 50 περιοδικών ειδικού Τύπου από 20 χώρες.

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2014-2015 – Samsung Galaxy K Zoom
Το Galaxy K Zoom είναι το νέο smartphone με φωτογραφική μηχανή, συνδυάζοντας την εξελιγμένη τεχνολογία ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής με την κορυφαία εμπειρία Galaxy της Samsung
Είναι εξοπλισμένο με αναδιπλούμενο φακό τεχνολογίας αιχμής που προσφέρει 10x οπτικό ζουμ σε μία εντυπωσιακά λεπτή και όμορφη συσκευή
Διαθέτει, επίσης, αισθητήρα BSI CMOS 20,7 MP, Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας, Xenon Flash και 4,8 ιντσών HD Super AMOLED οθόνη, διασφαλίζοντας καθαρές και ευκρινείς εικόνες, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό
Το Galaxy K Zoom περιλαμβάνει, επιπλέον, εργονομική λαβή, καθώς και κομψές και στιλάτες γραμμές
Ως το πρώτο smartphone με φωτογραφική μηχανή, οι κριτές των Βραβείων EISA επεσήμαναν: «Ο αισθητήρας BSI CMOS 20,7 MP που βρίσκεται πίσω από τον φακό, υπερέχει της ανάλυσης πολλών compact φωτογραφικών μηχανών και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό».

EUROPEAN CONNECTED CAMERA 2014-2015 – Samsung SMART CAMERA NX30
Η NX30 είναι μία compact system φωτογραφική μηχανή, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εικόνες με τις πιο γρήγορες επιδόσεις.
Ο εξελιγμένος αισθητήρας APS-C CMOS 20,3 MP και το σύστημα auto-focus NX AF System II, δημιουργούν υψηλής ποιότητας εικόνες με έντονες λεπτομέρειες και χρώματα, ενώ το ανακλινόμενο ηλεκτρονικό σκόπευτρο και η τριών ιντσών περιστρεφόμενη οθόνη αφής Super AMOLED προσφέρουν στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει την οπτική γωνία.
Αξιοποιώντας την ηγετική τεχνολογία Samsung SMART CAMERA, οι δυνατότητες NFC και Wi-Fi της NX30 προσφέρουν ασύρματη σύνδεση, διευκολύνοντας τις λειτουργίες sharing μεταξύ της φωτογραφικής και των smartphones που λειτουργούν με NFC.

Οι κριτές των Βραβείων EISA διέκριναν στη Samsung NX30 το ανακλινόμενο ηλεκτρονικό σκόπευτρο, που μπορεί να στρίψει έως και 80 μοίρες, προσφέροντας διαφορετικές οπτικές γωνίες.

EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM 2014-2015 – Samsung M7
Το ηχείο Multiroom M7 της Samsung δεν αποκτά πρόσβαση στη μουσική μόνο από το τηλέφωνο και τον Η/Υ, αλλά μπορεί να κάνει streaming και από Spotify, Deezer, Napster και πολλές άλλες υπηρεσίες, μέσω Wi-Fi, Bluetooth, NFC και Spotify Connect. Τα smartphones και τα tablets μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των ηχείων σε όλο το σπίτι.
Το ηχείο περιέχει “twin tweeters” 19mm, δύο 56mm midrange drivers και ένα woofer 10 εκατοστών, ενώ η συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, ο έλεγχος του ήχου μέσω αφής και η δυνατότητα να αποκωδικοποιεί αρχεία FLAC μέχρι 192kHz/24bit, το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία EISA 2014/2015 επισκεφθείτε το http://www.eisa.eu.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...