Δυναμικό παρών της ελληνικής μάρκας fluo. στην έκθεση MWC 2017

Η αμιγώς Ελληνική μάρκα προϊόντων τεχνολογίας fluo., της εμπορικής εταιρείας M&T Electronics, μέλος του Ομίλου εταιρειών Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε., συμμετείχε για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση Mobile World Congress, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου.

Η fluo. παρουσίασε, για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας, τα υψηλών αποδόσεων smartphones και tablets και τα αξεσουάρ προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, που αποτελούνταν από στελέχη εταιρειών και εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου και ήταν περισσότεροι από 108.000 φέτος, είχαν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, να επεξεργαστούν τα καινοτόμα προϊόντα της fluo., που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες χωρίς όρια και περιορισμούς στους χρήστες τους, και να συνομιλήσουν με τα στελέχη της εταιρείας για τα επόμενα βήματα της εταιρείας, τον εμπλουτισμό της γκάμας προϊόντων και τον κλάδο της τεχνολογίας στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

 

 

 

Η fluo. έδωσε το δυναμικό της παρών στη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου της ψηφιακής τεχνολογίας παγκοσμίως, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες των προϊόντων της και το μοντέρνο και ποιοτικό σχεδιασμό τους. Οι επισκέπτες της έκθεσης εξεπλάγην ευχάριστα από τις εντυπωσιακές δυνατότητες της νέας σειράς smartphones fluo., και θαύμασαν τα νέα και εντυπωσιακά gadget της.

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν…