Νέες αποκλειστικές αφίξεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ με δυο νέα Android tablets της MLS.

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνει στους πελάτες του αποκλειστικά δύο νέα Tablets της MLS, τα οικονομικά MLS iQTab Stage 4G και MLS iQTab Point Wi-Fi, με εξαιρετικές επιδόσεις και κομψό σχεδιασμό, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την μεγάλη ποικιλία Tablets που διαθέτει.

Germanos-MLS-iQTab-Stage-4G

Το οικονομικό Tablet MLS iQTab Stage 4G διαθέτει οθόνη 10.1” IPS υψηλής ευκρίνειας, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1GHz 64bit, κάμερα αυτόματης εστίασης 8ΜP στο πίσω μέρος, αλλά και αποθηκευτικό χώρο 16GB. Η συσκευή υποστηρίζει, επίσης, ταχύτητες 4G έως 150Mbps για να μπορεί κανείς να σερφάρει στο internet, να απολαμβάνει βίντεο και να επικοινωνεί με τους φίλους του με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G δικτύου της COSMOTE, του Νο1 δικτύου στην Ελλάδα σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο ήδη στο 80% του πληθυσμού της χώρας.

Το Tablet MLS iQTab Point Wi-Fi διαθέτει οθόνη 8” IPS υψηλής ευκρίνειας, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, αποθηκευτικό χώρο 8GB και κάμερα 5ΜP στο πίσω μέρος της συσκευής. Είναι ιδανικό για κάθε ταξίδι και παρέχει μεγάλη ευκολία κινήσεων, ώστε ο χρήστης να μπορεί να απολαμβάνει σημαντικό εύρος λειτουργιών με άνεση και ταχύτητα.

Germanos-MLS-iQTab-Point-Wifi

Και τα δύο νέα Tablets της MLS υποστηρίζουν λογισμικό Android 5,1 Lollipop και έχουν εγκατεστημένη την ψηφιακή βοηθό MAIC που λειτουργεί με φωνητικές εντολές του χρήστη, διευκολύνοντας την καθημερινότητά του.

Οι καταναλωτές θα βρουν αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ το MLS iQTab Stage 4G στα 199€ και το MLS iQTab Point Wi-Fi στα 119€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Internet Anyway.