Δωρεάν ημερίδα για ανάπτυξη mobile εφαρμογών

Η Exelia E.E. διοργανώνει στο χώρο του Πανεπιστημίου Αθηνών την ημερίδα: “Ανάπτυξη και διάθεση εφαρμογών για κινητές συσκευές: σχεδιαστικές και επιχειρηματικές δεξιότητες” την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 και ώρα: 10:00 – 16:30.

VET4APPS

Με ελεύθερη είσοδο, η ημερίδα θα προσελκύσει από ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης εφαρμογών και στελέχη – εργαζόμενους στον κλάδο της πληροφορικής / ανάπτυξης λογισμικού μέχρι ακαδημαϊκούς, σπουδαστές πληροφορικής και εκπαιδευτές – δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου.

Στόχοι της ημερίδας είναι οι εξής:

• Να διευρύνουν οι συμμετέχοντες τις σχεδιαστικές και επιχειρηματικές τους δεξιότητες, καθώς και τις γνώσεις τους στην ανάπτυξη εφαρμογών κινητών τηλεφώνων.
• Να παρουσιαστούν οι υψηλού επιπέδου δεξιότητες των επαγγελματιών της πληροφορικής.
• Να ανταλλαχθούν απόψεις και εμπειρίες σχετικά με τις νέες μεθόδους εκπαίδευσης που θα επιτρέψουν στους εκπαιδευόμενους να βελτιώσουν και να αυτό-αξιολογήσουν τις επιχειρηματικές και σχεδιαστικές τους δεξιότητες.
• Να παρουσιαστεί το καινοτόμο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για δεξιότητες σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών που αναπτύσσει το Ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο VET4APPS.

Vet4Apps-Logo

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία της εκδήλωσης και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε το link.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...