Επίσημο: Το LG G5 με “δυνατές” Hi-Fi λειτουργίες ήχου

Η LG και η B&O PLAY συνεργάστηκαν για να προσφέρουν εμπειρία ήχου ανωτέρου επιπέδου για το νέο smartphone της LG.

LG-G5

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την εταιρία premium ήχου B&O PLAY, έτσι ώστε να προσφέρει στους χρήστες smartphone μία βελτιωμένη εμπειρία υψηλής ποιότητας ήχου. Καταξιωμένη με 90 χρόνια παρουσίας στην αγορά ήχου και σχεδιαστική αριστεία, αλλά και με προϊόντα υψηλής τεχνικής και καινοτομίας, προερχόμενα από την εταιρία Bang & Olufsen, η B&O PLAY μοιράζεται τις ίδιες αξίες με την LG για την προσφορά ενός νέου τύπου καινοτόμων προϊόντων. Με στόχο τους καταναλωτές που αναζητούν υψηλή ποιότητα και σχεδιασμό, η LG αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ιδανικό συνεργάτη με ηγετική θέση για smartphone με υψηλές επιδόσεις ήχου.

Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν στενά, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου στο νέο smartphone LG G5 για τους καταναλωτές. Η LG θα είναι η πρώτη εταιρεία η οποία προσφέρει ισχυρές Hi-Fi λειτουργίες ήχου, οι οποίες σχεδιάστηκαν από κοινού με την B & O PLAY.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την LG. Με την αφοσίωση της εταιρείας στη δημιουργία premium smartphones, αυτή η συνέργεια μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε τον ήχο υψηλών προδιαγραφών της B&O PLAY σε μία ακόμα ευρύτερη βάση πελατών», δήλωσε ο Henrik Taudorf Lorensen, Πρόεδρος της B&O PLAY. «Η B&O PLAY απευθύνεται στους λάτρεις της μουσικής, οι οποίοι αναζητούν τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα στην αγορά. Είναι ασυμβίβαστοι σε ό,τι έχει να κάνει με την καινοτομία, χωρίς όρια και πάντα σε εγρήγορση, προσδοκώντας το ίδιο τόσο από τα ακουστικά όσο και από τις φορητές συσκευές που επιλέγουν».

LG_V10_1

Ενώ η συνεργασία της με την B&O PLAY αποτελεί μία πρόσφατη είδηση, η LG έχει μακρά ιστορία στην ενσωμάτωση υψηλής ποιότητας ήχου στα premium smartphones της. Tο V10 smartphone, αποτελεί μόνο ένα από τα πολλά smartphones τα οποία έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές για το καλύτερο ήχο στην κατηγορία του.

Έχοντας ήδη πρωτοτυπήσει στην εμπειρία του ήχου για συσκευές smartphone, η LG σχεδιάζει να συνεχίσει τη συνεργασία της με την B&O PLAY, προκειμένου να ενισχύσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα ακόμα περισσότερο.

«Μέσω της συνεργασίας μας με την B&O PLAY, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε αλλά και να ξεπεράσουμε τις υψηλές προσδοκίες των καταναλωτών, οι οποίοι αναζητούν την επόμενη γενιά κορυφαίας εμπειρίας ήχου στα smartphones τους,» δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Η συνεργασία μας έχει αποδειχθεί αμοιβαία επωφελής και η LG θα συνεχίσει να συνεργάζεται και με άλλες κορυφαίες εταιρείες διαφορετικών κλάδων, προκειμένου να θέσει νέα δεδομένα στην καινοτομία για την αγορά των premium smartphones».

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν…