Η εμπειρία του Augmented Reality στον Γερμανό

Την μοναδική εμπειρία του Augmented Reality μέσα από το νέο 4G Smartphone Lenovo Phab 2 Pro είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι από κοντά όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα της Γερμανός στο Golden Hall.

Στην πρώτη παρουσίαση του Lenovo Phab 2 Pro αλλά και της Tango τεχνολογίας στην Ελλάδα, οι καταναλωτές απόλαυσαν στον Γερμανό παιχνίδια και εφαρμογές Augmented Reality, που επιτρέπουν την αλληλεπίδραση με τον χώρο, μέσα από την οθόνη του κινητού.

Μεταξύ άλλων, είχαν τη δυνατότητα να δουν στο κινητό τους ένα έπιπλο αν ταιριάζει στον χώρο, να παίξουν με το εικονικό τους κατοικίδιο, να δουν εντυπωσιακούς δεινόσαυρους, να παίξουν Ντόμινο με τα αντικείμενα γύρω τους, να σχεδιάσουν το αγαπημένο τους ποδήλατο πριν το αγοράσουν και άλλα.

Το Lenovo Phab 2 Pro εντυπωσίασε το κοινό και με τις προηγμένες επιδόσεις του. Διαθέτει οθόνη 6.4” QHD, κινηματογραφικό ήχο Dolby Atmos®, μνήμη RAM 4GB και 64GB αποθηκευτικό χώρο, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και μπαταρία μεγάλης διάρκειας 4050mAh. Εκείνο, όμως, που κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή τη χρήση του συγκεκριμένου Smartphone είναι οι 4 κάμερες που αποτυπώνουν φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, μπορούν να αποδώσουν 3D εικόνες και σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή Qualcomm® SnapdragonTM, επιτρέπουν τη λειτουργία Tango της Google.

«Ο Γερμανός βάζει τους καταναλωτές στην καρδιά της τεχνολογίας και φέρνει πρώτος και σε αποκλειστικότητα την τεχνολογία Augmented Reality, για να ζήσουν μια συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία επόμενης γενιάς. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για την επικοινωνία και την ψυχαγωγία τους. Παράλληλα, με το Lenovo Phab 2 Pro εμπλουτίζουμε την μεγαλύτερη γκάμα 4G Smartphones στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης, Υποδιευθυντής Channel Marketing Κινητής & Αγορών Ομίλου ΟΤΕ.

Τo Lenovo Phab 2 Pro διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Γερμανός και στο www.germanos.gr, στα 799€2, σε γκρι και χρυσό, ενώ μπορεί κανείς να το αποκτήσει και από 20,19€/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις3. Οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας της Γερμανός, για να δουν πως μπορούν να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες του νέου τους Smartphone, πως να το σετάρουν και πως να το συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…