Το app Nespresso: Το Android σας μπορεί να φτιάξει και καφέ

Η πρώτη connected μηχανή Nespresso λέγεται «Prodigio».

Εξερευνήστε τον κόσμο της Nespresso μέσα από το Android smartphone ή tablet σας. Η Nespresso σκοπεύει να ενθουσιάσει τους aficionados του καφέ με την πρώτη της μηχανή καφέ που είναι συνδεδεμένη με smartphone.

Prodigio&Milk_Silver

Η νέα μηχανή καφέ Prodigio είναι πολύ περισσότερα από μία νέα μηχανή καφέ, δίνοντας στον κάτοχό της τη δυνατότητα να ετοιμάζει τον καφέ του από μακριά, να ενημερώνεται όταν τελειώνουν οι αγαπημένες του Εκλεκτές Ποικιλίες, καθώς και να λαμβάνει ειδοποίηση όταν η μηχανή χρειάζεται καθαρισμό καθαλατώσεων ή όταν είναι γεμάτος ο κάδος καψουλών. Η μηχανή Prodigio σίγουρα θα εξελιχθεί στον αγαπημένο σύντροφο κάθε λάτρη καφέ espresso.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth Smart, η μηχανή Nespresso Prodigio συνδέεται με την εφαρμογή Nespresso για smartphones, εμπλουτίζοντας την εμπειρία του χρήστη.

Prodigio3

Με τη νέα εφαρμογή της Nespresso που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Android συσκευή σας, μπορείτε εύκολα να:

-Πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας όπου και αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή! Παραγγείλετε τις Εκλεκτές Ποικιλίες Καφέ Nespresso, τις Μηχανές και τα Αξεσουάρ μας.

-Βρείτε τη Nespresso Boutique, τα σημεία πώλησης μηχανών Nespresso και τα σημεία Ανακύκλωσης Καψουλών που βρίσκονται κοντά σας.

Prodigio&Milk_Titan

-Μείνετε ενημερωμένοι: Ανακαλύψτε τη νέα Limited Edition Εκλεκτή Ποικιλία Nespresso, την καινούρια Μηχανή Nespresso και τις προσφορές ειδικά για τα μέλη του Nespresso Club.

-Επωφεληθείτε από την υπηρεσία παράδοσης με courier σε 4ωρο διάστημα της επιλογής σας. Ανακαλύψτε την υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης και την υπηρεσία παράδοσης το Σάββατο.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nespresso.activities

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.nespresso.com/gr/el/home;jsessionid=EBE4A56DFFEEEEAFED56D281D7EB7938

Ίσως σας ενδιαφέρουν…